Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Verlenging cao G4S Aviation Security

CNV Beveiliging en de andere bonden hebben overeenstemming bereikt met G4S AS over een ongewijzigde verlenging van de cao tot 1 juli 2018. Na intensief overleg in de afgelopen weken hebben we afgesproken dat ook de beveiligers van G4S AS een structurele loonsverhoging krijgen.

Er wordt met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 een structurele loonsverhoging van 2% betaald. Dat betekent dat je naast de overeengekomen loonsverhoging een nabetaling krijgt over de afgelopen maanden. 

In de komende maanden moeten we hard aan het werk om de cao 2018-proof te maken. In de afgelopen jaren is er niets vernieuwd en/of veranderd aan de cao-tekst, er zijn veranderingen opgetreden in de wettelijke regelingen en sowieso is het goed om weer eens goed kritisch de cao door te lopen. Wat klopt nog en wat klopt niet meer.

Daarom is de cao nu ongewijzigd verlengd tot 1 juli 2018.

Een loonsverhoging in 2018 is onderdeel van de onderhandelingen die in 2018 plaats zullen vinden. 

Hoewel CNV Beveiliging sinds een aantal jaren weer actief meepraat bij G4S AS, zijn we formeel (nog) geen cao-partij. Dat is ooit zo ontstaan en wordt nu hersteld. 

Leden hebben het laatste woord en daarom is het nu aan jou. Aanstaande maandag 7 augustus krijg je een aparte uitnodiging om te stemmen over het bereikte resultaat. Wij leggen het met een positief advies aan je voor. Doe mee en stem vóór 28 augustus 9.00 uur. 

Als je vragen hebt, dan kun je die stellen via jeachterban.nl/beveiliging of mij mailen via a.bulsink@cnvvakmensen.nl

In verband met vakantie zal beantwoording van je mail helaas langer op zich laten wachten. Kan dat niet omdat je een dringende vraag hebt? Neem dan contact op met CNV Vakmensen via info@cnvvakmensen.nl of 030 75 11 007. 

Aletta Bulsink
bestuurder CNV Vakmensen
E: a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid