Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

BLG Securitas zoekt nieuwe leden

Jouw aandeel maakt onze cirkel rond. Graag willen wij ons voorstellen aan jou. Wij zijn de kaderleden van CNV Beveiliging binnen Securitas. Door informatie te delen kunnen wij elkaar helpen.

Samen zoeken we doelgericht naar oplossingen. Met respect en passie behartigen wij jullie belangen. Heb je problemen of vragen rondom bijvoorbeeld naleving van de cao, arbeidsomstandigheden, roosters, toeslagen of verlof? En wil je hierover advies van een Securitas-collega die tevens kaderlid is van het CNV Beveiliging? Neem contact met mij op via de mail.

Kadergroep
Als kaderleden praten wij regelmatig met elkaar en met de bestuurder vanuit CNV Beveiliging over onderwerpen die binnen Securitas spelen. Wij signaleren het als er dingen gebeuren binnen Securitas en kijken wat we vanuit de vakbond daarmee kunnen doen. Daarnaast beantwoorden we concrete vragen van onze collega’s bij Securitas. Ook pakken we problemen op waar jullie tegenaan lopen en proberen daar een oplossing voor te vinden.

Dat kunnen wij alleen met jullie input en hulp. Alleen als jij ons informeert, je vragen stelt of ideeën aan ons meegeeft, kunnen we dingen veranderen en verbeteren. Dus stel je vragen aan ons. Wij zijn op dit moment jullie kaderleden, zie hiervoor onze flyer (bijlage).

De komende tijd zullen we je meer en vaker gaan informeren en betrekken bij onderwerpen vanuit de kaderleden. Hou dus onze berichtgeving in de gaten!

Ook meepraten?
Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ook actief willen worden voor CNV Beveiliging. Heb je interesse om als kaderlid actief te worden voor je collega’s? Wil je weten wat het precies inhoud? Neem dan contact met mij op via de mail. We kunnen dan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kaderleden willen we graag een zo breed mogelijke vertegenwoordiging vanuit Securitas. Daarom zijn we met name op zoek naar leden die actief willen worden. 

Vragen, suggesties of ideeën
Heb je vragen, suggesties of ideeën? Aarzel niet en neem contact met mij op.

Mede namens de kadergroep CNV Beveiliging.

Erik Maas
Bestuurder
M: 06-51602145
E: e.maas@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid