Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Acties beveiligers breiden zich uit over het land

Op steeds meer plekken in Nederland komen beveiligers in actie. Naast Schiphol, de VU Amsterdam en MSD Oss zijn er nu ook werkonderbrekingen van beveiligers bij het ministerie van Defensie. En daar blijft het niet bij.

De beveiligers strijden voor gezonde roosters, meer zekerheid en een fatsoenlijk loon. Werkonderbrekingen op Schiphol, bij VU Amsterdam, MSD Oss en ministerie van Defensie

We krijgen steeds meer meldingen binnen van beveiligers vanuit heel Nederland die ook in actie willen komen voor een goede cao Particuliere beveiliging. Deze week zijn er actiebijeenkomsten van beveiligers werkzaam in de Rotterdamse haven en het Maastricht UMC om te bepalen welke acties gevoerd gaan worden.

Het vuurtje slaat nu echt over. Beveiligers zijn vakmensen. Ze willen hun werk goed doen. Daarom zijn gezonde roosters, meer zekerheid en een fatsoenlijk loon noodzakelijk.

De acties worden veelal ontwikkeld omdat beveiligers onderling een plan maken en daar de ondersteuning van de bond bij nodig hebben. Wil jij ook in actie komen voor een goede cao? Bespreek dit met je collega(s) en neem contact op met het actiecentrum van CNV Vakmensen op actiebeveiliging@cnvvakmensen.nl.

Wil je weten welke acties worden gepland? Op onze website houden we voortdurend een overzicht bij.

Peter de Jong
Actiecoördinator CNV Vakmensen
E: p.dejong@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid