Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Kadergroep CNV Beveiliging binnen G4S

Jouw aandeel maakt onze cirkel rond. Graag willen wij ons voorstellen aan JOU. Wij zijn de kaderleden van CNV Beveiliging binnen G4S. Door informatie te delen kunnen WIJ elkaar helpen.

Samen zoeken we doelgericht naar oplossingen. Met respect en passie behartigen wij jullie belangen. Heb je problemen of vragen rondom bijvoorbeeld naleving van de cao, arbeidsomstandigheden, roosters, toeslagen of verlof? En wil je hierover advies van een G4S-collega die tevens kaderlid is van het CNV? Neem contact met ons op via g4s@cnvvakmensen.nl.

Omdat wij luisteren naar collega’s op de werkvloer en weten wat er leeft, kunnen we kennis en informatie vergaren en overdragen van en naar de leden. Wij behartigen jullie belangen met passie en respect door juist de mens centraal te stellen”.

Kadergroep

Als kaderleden praten wij regelmatig met elkaar en met de bestuurder vanuit CNV over onderwerpen die binnen G4S spelen. Wij signaleren als er dingen gebeuren binnen G4S en kijken wat we vanuit de bond daarmee kunnen doen. Daarnaast beantwoorden we concrete vragen van onze collega’s bij G4S. Ook pakken we problemen waar jullie tegenaan lopen op en proberen daar een oplossing voor te vinden, met of zonder G4S. 

Dit kunnen wij alleen met jullie input en hulp. Alleen als jij ons informeert, je vragen stelt of ideeën aan ons meegeeft, kunnen we dingen veranderen en verbeteren. Dus stel je vragen aan ons. Wij zijn op dit moment jullie kaderleden:

Frasha van der Linden - Regio Midden
Aad Hoogedoorn - Regio West
Willem Langezaal - Regio West
Paul Brouwer - Regio Zuid
Eddy Uitbeijerse - Regio Shell/Nam - Zuid/West 

De komende tijd zullen we je meer en vaker gaan informeren en betrekken bij onderwerpen vanuit de kaderleden. Hou dus onze berichtgeving in de gaten!

Ook meepraten?

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ook actief willen worden voor CNV Beveiliging. Heb je interesse om als kaderlid actief te worden voor je collega’s? Wil je weten wat het precies inhoudt? Neem dan contact met ons op via g4s@cnvvakmensen.nl. We kunnen dan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kaderleden willen we graag een zo breed mogelijke vertegenwoordiging vanuit G4S. Daarom zijn we met name op zoek naar leden die actief willen worden uit de regio’s noord, oost en zuid.

Vragen, suggesties of ideeën

Heb je vragen, suggesties of ideeën? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Kadergroep CNV Beveiliging
E: g4s@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid