Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

G4S AS trekt cao-voorstellenbrief in

Goed nieuws. Op verzoek van CNV Beveiliging heeft G4S AS haar cao-voorstellenbrief ingetrokken. Daar zijn we blij mee omdat het betekent dat AS heeft geluisterd naar ons dringende verzoek om de voorstellen van tafel te halen en omdat het de deur opent naar de mogelijkheid om normaal te overleggen.

We waren niet blij met de voorstellen

In onze vorige Nieuwsbrief vertelden we je dat we nog een nadere toelichting wilden hebben van jouw werkgever op de voorstellen die men had gedaan, maar ook dat we zonder die toelichting boos en teleurgesteld waren over de plannen van G4S AS met de cao en jouw arbeidsvoorwaarden.
Dat hebben we laten weten en die boodschap is overgekomen. Dat is winst.

Voorstellenbrief ingetrokken

Omdat het gat tussen wat AS voorstelde en wij willen (onoverkomelijk) groot was en we niet konden bedenken hoe we dat gat zouden kunnen overbruggen, drongen we er bij AS op aan om de voorstellenbrief in te trekken. En dat is nu gebeurd.

Geen achteruitgang

In de brief die we vandaag kregen, schrijft AS dat men geen verslechtering van arbeidsvoorwaarden wil, maar een verandering. Op 24 mei kan G4S AS aan ons vertellen wat daarmee bedoeld wordt. Daarover zullen wij jou natuurlijk ook weer direct informeren, zoals je dat van ons gewend bent.

24 mei

Op donderdag 24 mei staat overleg gepland. Dan hopen we meer te horen. De onderhandelingen worden gevoerd door jouw collega’s Aad Immers, Cor de Boer en Dave Storsbergen, samen met onderhandelaar Aletta Bulsink.

Doe mee

Steeds meer beveiligers sluiten zich aan bij CNV Vakmensen. Ook steeds meer collega’s van AS. Daardoor kunnen we op veel plaatsen invloed uitoefenen en dat is nodig ook! Wil jij of je collega ook meedoen met CNV Vakmensen/CNV Beveiliging? Meld je aan als lid.

En ben jij al lid en maak je je collega lid? Dan krijg jij een VVV-bon van € 12,50 of kaartjes voor “On your feet” the musical over Gloria Estefan.

Aletta Bulsink
Bestuurder/onderhandelaar CNV Vakmensen
E a.bulsink@cnvvakmensen.nl 
M 06-20471888

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid