Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Speksnijder Logistiek BV failliet verklaard

Op 30 december 2016 is Speksnijder Logistiek BV failliet verklaard. Volgens de berichten die CNV Vakmensen heeft bereikt kunnen veel mensen over naar andere bedrijven. Het is bij ons niet bekend voor wie dat wel of niet geldt.

In het ledensysteem van CNV Vakmensen sta je geregistreerd als werknemer bij dit bedrijf.

Als je overgaat naar een ander bedrijf verzoek ik je dit te melden zodat je bij het juiste bedrijf wordt geregistreerd. Je kan dit zelf regelen via “Mijn CNV”. Heb je nog geen account aangemaakt, dan kun je dit doen via onze website www.cnvvakmensen.nl , klik op “inloggen” en volg verder de aanwijzingen. Via “Mijn CNV” kun je zien welke gegevens wij van je hebben opgenomen in de ledenadministratie. Ook veranderingen van werkgever kun je hier doorgeven. Uiteraard geldt dit ook als je inmiddels al bij een andere werkgever bent gaan werken.

Heb je nog geen ander werk gevonden en wil je hulp hebben bij het zoeken van ander werk, laat dit dan weten. Via het Sectorinstituut Transport & Logistiek www.stlwerkt.nl zijn er mogelijkheden om in contact te komen met andere bedrijven. Uiteraard kun je ook reageren op deze nieuwsbrief, vermeld dan je telefoonnummer en wij nemen contact met je op.

Voor vragen over de gevolgen van het faillissement, een eventuele WW-uitkering etc. kun je contact opnemen met CNV Info: 030–7511007.

Tot slot wens ik je veel sterkte in deze moeilijke periode.

Tjitze van Rijssel
Bestuurder
M: 06-51203083
E: t.vanrijssel@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid