Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Onderzoek naar parkeer- en rustplaatsen

Het ministerie van Infrastructuur & Milieu heeft opdracht gegeven voor een onderzoek naar de voorzieningen op de verzorgingsplaatsen (parkeerplaatsen) op het hoofdwegennet op de routes Rotterdam-Nijmegen en Rotterdam-Venlo. Al jaren zijn er klachten over onveilige situaties.

CNV Vakmensen is door het ministerie uitgenodigd over dit onderzoek mee te praten. Voordat wij tijdens een bijeenkomst op 6 september aanstaande het gesprek aangaan met het ministerie, willen wij graag peilen hoe jij, als CNV-lid, over de voorzieningen op de verzorgingsplaatsen (parkeerplaatsen) denkt. Door het invullen van een vragenformulier, kun je jouw mening geven.

Je kunt het vragenformulier digitaal invullen door op de link te klikken. Als je je mailadres aan ons doorgeeft, krijg je de resultaten van dit onderzoekje en word je op de hoogte gehouden van de resultaten van de bijeenkomst op 6 september.

Het invullen van de 12 vragen duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt het vragenformulier tot uiterlijk 26 augustus 2016 invullen.

Wij stellen het zeer op prijs als je de tijd wilt nemen om aan dit onderzoek mee te doen.

Tjitze van Rijssel
bestuurder
16-2753/TvR/ms
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid