Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Ledenvergadering over nieuwe Cao

Binnenkort starten de onderhandelingen voor de nieuwe Cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en verhuur van mobiele kranen. Deze cao loopt namelijk op 31 december 2013 af. Van tevoren willen we graag met jou in gesprek over onze inzet. Wat vindt jij belangrijk om op te nemený

Vernieuwing

Ons doel is om in de cao afspraken te maken die aansluiten bij jouw wensen in deze tijd. Afspraken die bijdragen aan plezierig werken en gezond je pensioen halen. Waar je je als (vrachtwagen) chauffeur, logistiek medewerker of kantoorpersoneel in herkent. Samen met jou willen we daar de schouders onder zetten. Concreet: een betere cao voor 2014 en een aanzet voor verdere vernieuwing in die voor 2015.

Site

Uiterlijk 30 november staan de definitieve voorstellen waarmee wij de cao-onderhandelingen ingaan op onze site www.cnvvakmensen.nl/caos/beroepsgoederenvervoer. Wil je bericht krijgen wanneer het erop staat? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief op onze site  en we houden je op de hoogte.

Enquête

Daarnaast willen we je graag uitnodigen om de enquête in te vullen op:  www.vervoerinbeweging.nl of rechtstreeks https://nl.surveymonkey.com/s/vervoerinbeweging Daarin kun je laten weten hoe je over een en ander rond jouw cao denkt. Op de ledenvergadering lichten we kort de uitkomsten toe.

Wil je belangstellenden meenemen naar de ledenvergaderingen op 23 november, dan zijn zij van harte welkom.

Ik hoop je daar te zien.

Met vriendelijke groet,

Frans Westerman
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid