Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Kennismakingsgesprek met UPS

Vorige week heeft CNV Vakmensen een kennismakingsgesprek gehad met jullie werkgever UPS. Jullie werkgever wil graag de contacten met de vakbonden aanhalen en met ons regulier de algemene gang van zaken binnen UPS bespreken. Een goede ontwikkeling waar we als CNV Vakmensen achter staan.

Periodiek overleg
Bij veel ondernemingen vinden er periodiek gesprekken plaats met de vakbonden. Tijdens deze gesprekken wordt de algemene gang van zaken binnen de onderneming besproken. Deze gesprekken bieden voor ons als vakbond ook de ruimte en gelegenheid om bepaalde casussen te bespreken die op de werkvloer spelen. Naast de vakbondsbestuurder zitten er vaak ook één of twee kaderleden aan tafel. Een waardevol gesprek voor beide partijen. UPS zou graag in 2021 ook structureel een overleg willen hebben met vertegenwoordigers van de vakbonden.

Kaderleden
Kaderleden binnen de vakbond zijn leden die naast het lidmaatschap ook actief zijn voor en namens de vakbond. Voor vakbondsbestuurders zijn dit waardevolle leden die hen in hun vakbondswerk ondersteunen. Binnen UPS is er geen kadergroep actief namens CNV Vakmensen. Om mijn werk als vakbondsbestuurder binnen UPS zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, wil ik graag een kadergroep opbouwen binnen UPS. Lijkt het je leuk om als kaderlid namens CNV Vakmensen actief te zijn binnen UPS, of ben je geïnteresseerd: neem dan contact met mij op.

In 2021 zullen jullie vaker van mij nieuwsbrieven ontvangen waarin ik jullie informeer over de gang van zaken binnen UPS. Rest mij nog jullie een fijn kerstfeest en een voorspoedig 2021 toe te wensen in deze onzekere tijd.

Samen
We kunnen ons werk alleen maar goed doen als we van jou en je collega’s horen wat er speelt, waar je tegenaan loopt (maar zéker ook waar je blij van wordt) en waar we ons volgens jou extra druk over zouden moeten maken. Je kunt mij altijd mailen, mijn mailadres is: r.wonnink@cnvvakmensen.nl.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 86 42 65
E:  r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid