Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Help mee verzuimbegeleiding te verbeteren

Op 10 maart hebben we je een mail gestuurd met de oproep mee te doen aan een onderzoek naar verzuimbegeleiding in het beroepsgoederenvervoer. Heb je de vragenlijst ingevuld? Dan willen we je hiervoor hartelijk bedanken! Heb je nog niet deelgenomen dan verzoeken we je dit alsnog te doen.

Waar gaat het om?

Ben jij het afgelopen jaar langere tijd ziek of arbeidsongeschikt geweest, waardoor je niet kon werken? Dan ben je waarschijnlijk begeleid door een casemanager of adviseur verzuim. Dit kan iemand zijn geweest van een arbodienst en/of van je eigen werkgever.

Hoe doe ik mee?

Goede verzuimbegeleiding is belangrijk om snel en op een goede manier weer aan het werk te kunnen. Jij kan ons helpen bij de voortdurende verbetering van de verzuimbegeleiding! Deel jouw ervaringen met ons door deze enquête in te vullen.

Via deze link kun je de vragenlijst starten: www.transportcnv.onderzoek.nl

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Je hebt t/m 27 maart om deel te nemen.

 

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Panteia in opdracht van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en in samenwerking met de vakbonden. Deelname aan het onderzoek is eenmalig en volledig anoniem.

Waarom krijg ik deze mail?

Omdat het een anoniem onderzoek is, kunnen wij niet zien wie de vragenlijst wel en niet heeft ingevuld. We weten ook niet precies wie van onze leden tot de doelgroep behoort. Daarom krijgt iedereen die de uitnodiging heeft gekregen ook deze herinnering.

 

Hartelijk bedankt voor je medewerking!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid