Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Heijboer Transport Failliet

Gister bereikte ons het nieuws dat de rechtbank jouw werkgever, Heijboer Transport, failliet heeft verklaard. Het is nooit leuk om een faillissement mee te maken. In deze communicatie lees je informatie met betrekking tot het faillissement.

Op onze website vind je algemene informatie over faillissementen. Daarnaast kun je in de brochure bij 'Downloads' lezen wat de gevolgen zijn van het faillissement en welke acties je moet ondernemen.

Contact met de curator

De rechtbank heeft een curator aangewezen om het faillissement af te wikkelen. Vandaag heeft CNV Vakmensen contact gehad met (het kantoor van de) curator. Deze wist ons te vertellen dat jij en jouw collega's één dezer dagen een brief ontvangen van de curator. De curator heeft ook contact opgenomen met het UWV met het verzoek jullie van informatie te voorzien.

Mobiliteitscentrum Transport & Logistiek

Als werknemer in de sector transport & logistiek draag jij bij aan het SOOB-fonds. CNV Vakmensen zit in het bestuur van de stichting Opleiding & Ontwikkeling Beroepsgoederenvervoer (SOOB). In opdracht van SOOB heeft het Sectorinstituut Transport & Logistiek (STL) een Mobiliteitscentrum ingericht. De werknemers van het mobiliteitscentrum kunnen jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan. CNV Vakmensen heeft het mobiliteitscentrum in contact gebracht met de curator. Zij gaan kijken of het mogelijk is om voor jou en jouw collega's een informatiebijeenkomst te plannen.

CNV Vakmensen helpt je graag als je vragen hebt of advies wil over het faillissement. Je kunt contact opnemen met onze collega’s van CNV Info op telefoonnummer 030-7511001 of met jouw vakbondsbestuurder.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
M. 06-20489475

P.s. CNV Vakmensen maakt werk van jouw werk! Stuur deze mail gerust door aan jouw collega’s en laat ken kennismaken met CNV Vakmensen.

 


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid