Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Eerste indruk van de reactie bij Bax en Rapaat

Als eerste zijn de flyers uitgedeeld in het logistieke deel van het bedrijf en wel bij Rapaat. Voorafgaand aan het werk maakten veel medewerkers gebruik van de mogelijkheid om de vragen direct te beantwoorden.

Daarna vertrokken we naar het kantoor waar minder mensen op het vroege tijdstip aanwezig waren, maar waar elke werkplek is voorzien van een flyer. 

Zoals eerder al toegelicht is er een gesprek geweest en is daar aangegeven dat er in november een vervolgafspraak wordt gepland, waarbij o.a. de resultaten van de vragen worden besproken. Inmiddels komen de reacties binnen! 

Voor alle duidelijkheid. Iedereen moet zich vrij voelen om zijn of haar reactie te geven. Dat betekent dat je jouw reactie rechtstreeks kunt sturen naar het antwoordnummer, maar ook kunt mailen naar Kitty Huntjens, k.huntjens@cnvvakmensen.nl . Je kunt natuurlijk de ruimte op de flyer gebruiken voor extra informatie, maar wil je meer doorgeven stuur dan een mail! 

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De vraag naar het e-mailadres is alleen bedoeld om iedereen snel op de hoogte te kunnen brengen van de ontwikkelingen.

Hoe meer leden, hoe beter

Als we echt spijkers met koppen willen slaan, of de toon van de muziek willen bepalen, is het van groot belang dat CNV Vakmensen ook namens een grote groep medewerkers en dus leden praat. Immers, we willen voorkomen dat er geen afspraken worden gemaakt, omdat werkgever van mening is dat CNV Vakmensen niet de medewerkers, maar enkel een zeer kleine groep medewerkers vertegenwoordigt. 

Nu vindt CNV Vakmensen het van groot belang om altijd het belang van medewerkers te behartigen maar, waarom is het nu belangrijk dat medewerkers naast het invullen van de lijst, ook lid worden van CNV Vakmensen?

Omdat:

 • dit de positie van jullie als medewerkers versterkt;
 • je samen sterk staat;
 • als je iets wilt veranderen, je het samen en met z’n allen moet doen;
 • werkgever het belang van jullie als medewerkers moet inzien;
 • CNV en medewerkers samen verandering willen bewerkstelligen;
 • je ook met individuele vragen (rechts)bijstand krijgt.

Jij bent lid van CNV vakmensen, maar weten je collega’s hoe belangrijk juist nu lidmaatschap van CNV is? Verwijs je collega’s naar de site van CNV Vakmensen of laat ze deze nieuwsbrief lezen. Wist je dat we momenteel een actie hebben voor leden die leden werven? Je krijgt een cadeaubon én maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Kijk op cnv-ledenwerven.nl voor meer informatie.

Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap neem dan contact op met CNV Info 030-7511007 of kijk op de site www.cnvvakmensen.nl zoek Bax-shop en je vindt direct alle belangrijke informatie. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met ondergetekende.  

Kitty Huntjens,
Bestuurder
M. 06-47826877
E. k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

 • Deskundig advies over werk en inkomen
 • Rechtshulp voor werk en inkomen
 • Rechtshulp voor privé situaties
 • Hulp bij je belastingaangifte
 • Korting op verzekeringen
 • Informatie en advies bij ziekte

Word lid