Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

CNV in gesprek met OR Vos Logistics

Onlangs heeft jouw vakbondsbestuurder een kennismaking gehad met de huidige ondernemingsraad en bijgepraat over tal van zaken.

Als lid van CNV Vakmensen weet je natuurlijk dat ik als bestuurder jouw partner en belangenbehartiger ben op het gebied van werk en inkomen. Zo onderhandel ik op basis van jullie input met werkgeversvereniging TLN om te komen tot nieuwe cao afspraken en heb ik zitting in het opleiding en ontwikkelingsfonds waar ik me onder andere hard maak voor goede arbeidsomstandigheden én scholingsmogelijkheden voor individuele werknemers.

Ook wanneer er iets aan de hand is op jouw werk, bij Vos Logistics, ben ik de persoon die voor de CNV leden staat. Daarom was het ook goed om weer bij te praten met jouw collega’s die zitting hebben in de ondernemingsraad binnen Vos Logistics.

We hebben het gehad over de uitvoering van de cao afspraak m.b.t. het PKB (Persoonlijk Keuze Budget), de bedrijfseconomische situatie, krapte op de arbeidsmarkt, maatwerk (arbeidsvoorwaarden) voor kantoorgebonden- en warehousepersoneel.

Ondernemingsraadverkiezingen

Ook hebben we het gehad over de naderende ondernemingsraadverkiezingen. De ondernemingsraad en ondergetekende hopen dat wanneer de verkiezingen worden uitgeschreven veel collega’s zich verkiesbaar stellen. Het lidmaatschap van een ondernemingsraad is leuk, interessant en goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook een hele belangrijke taak die je met steun van je collega’s mag doen. Immers praat en beslis je als ondernemingsraad lid mee over de inrichting en koers van het bedrijf. Wil je meer weten over het werk als lid van een ondernemingsraad? Neem dan contact op met je huidige collega’s die in de ondernemingsraad zitten of met mij.

Mocht jij vragen hebben op het gebied van werk en inkomen? Schroom dan niet en neem contact op met jouw vakbondsbestuurder!

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
M. +31620489475

Nb. CNV Vakmensen maakt werk van jouw werk. Laat jouw collega’s kennismaken met het werk van CNV Vakmensen en stuur deze nieuwsbrief aan hen door. Beter nog; maak ze lid van jouw vakbond!  

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid