Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Bijeenkomsten voortgang CAO DHL Express

Er is inmiddels 3 keer met DHL Express onderhandeld over een nieuwe cao. Op 18 en 30 oktober en op 13 november hebben we, samen met onze collega’s van FNV met jullie werkgever gesproken. Alvorens verder te onderhandelen willen wij graag eerst jouw mening horen.

De onderhandelingen
DHL Express heeft zelf geen cao-voorstellen gedaan en de voorstellen die FNV gedaan heeft zijn nagenoeg gelijk aan onze voorstellen. De gesprekken verlopen op zich in een goede sfeer. En in een paar zaken hebben we ook wel de nodige voortgang geboekt. DHL Express wil ons echter volstrekt onvoldoende bieden op onze salariseis. Daar liggen we dus heel ver uit elkaar.

Bijeenkomsten
We hebben een laatste overlegronde afgesproken op 20 december aanstaande. Maar voor die tijd willen we graag met jullie, als leden van CNV Vakmensen spreken over de voortgang van het traject, over wat er in onderhandelingen nog mogelijk is, maar ook over jullie eventuele bereidheid om in actie te komen voor een beter CAO-resultaat. Het is nog niet zo dat we al acties voorbereiden, maar we sluiten ook niet uit dat die wel nodig zullen zijn.
Daarom nodigen we jullie uit voor twee ledenvergaderingen:

ZATERDAG 15 DECEMBER
Van 10.00 tot 12.00 uur in
Novotel Eindhoven
Anthony Fokkerweg 101
5657 EJ Eindhoven

En van 13.30 tot 15.30 uur in

Dutch Design Hotel Artemis
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam

Beide bijeenkomsten organiseren we samen met onze collega’s van FNV. Je bent als lid van CNV of FNV van harte welkom. Maar neem ook gerust je collega mee die geen lid is van een van de bonden.

Uit praktische overwegingen organiseren we nu deze twee bijeenkomsten. Neem als je met een groep collega’s een bijeenkomst dichter in de buurt wilt contact met ons op. We kijken dan of we wat kunnen organiseren.

Agostino Di Giacomo Russo
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 478 26 875

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid