Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vervoer en logistiek - Nieuws

Bijeenkomst medewerkers transportcentrum DeliXL

Zoals jullie inmiddels hebben vernomen, gaat Deli XL haar logistieke infrastructuur verder regionaliseren. Dit heeft vergaande gevolgen voor de medewerkers in Ede. De leden van CNV Vakmensen zitten met heel veel vragen zowel omtrent de reorganisatie als omtrent het eventueel verliezen van je baan.

Daarom organiseert CNV Vakmensen voor deze medewerkers een bijeenkomst op 6 juni 2016 om 15:00 uur in de grote Gastronomiezaal te Ede. Mocht je de zaal niet kunnen vinden, dan kun je mij bellen op 06-30518508.

Uitleg en advies

Tijdens deze bijeenkomst geeft CNV Vakmensen haar visie over de reorganisatie, maar gaat de medewerkers ook uitgebreid inlichten en adviseren over de veranderingen binnen wet werk en zekerheid (regels omtrent WW enz.). De reorganisatie betreft de medewerkers van het transportcentrum. De presentatie omtrent wet werk en zekerheid kan voor iedereen interessant zijn.

Bijeenkomst alleen voor leden

Inmiddels is CNV Vakmensen de enige vakbond die actief betrokken is bij collectieve zaken binnen Deli XL. Wij willen graag iedereen voorzien van informatie en advies, maar vinden het niet eerlijk dat alleen onze leden hiervoor betalen. Daarom is deze bijeenkomst alleen toegankelijk voor leden. Niet-leden en leden van andere bonden kunnen zich bij binnenkomst inschrijven bij CNV Vakmensen en dan alsnog aan de bijeenkomst deelnemen.


Roos Rahimi Bestuurder
M 06-30518508
E  r.rahimi@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid