Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Afwikkeling VPL pensioen bij SecurCash/Brinks rond

Na een opnieuw zeer hectisch jaar (2017) binnen SecurCash met een reorganisatie en sluiting van vestigingen, is er ook iets positief te melden.

Het positieve is de afwikkeling van het zogenaamde VPL pensioen. We doen ook een vooruitblik op de Cao SecurCash na maart 2018.

VPL pensioen

Volgend op de overgang van uw basis pensioen van Brinks/SecurCash naar BPF Vervoer is eind december 2017 ook uw VPL pensioen overgegaan naar BPF Vervoer. Door meerdere positieve factoren betekent dit dat de aanspraken van alle deelnemers(actieven, slapers en werknemers met een pensioen) van oud Brinks en SecurCash hierdoor een indexatie krijgen van 5.9%. In overleg tussen bestuur en betrokken sociale partners is hiertoe besloten. Alle pensioenaanspraken zijn nu ondergebracht bij BPF Vervoer. Hierover wordt u nog nader geïnformeerd of u bent reeds geïnformeerd. Voor vragen verwijzen wij u naar BPF Vervoer.

We mogen trots zijn dat we uw pensioenaanspraken goed hebben weggezet. Vakbonden hebben zich hiervoor hard gemaakt.

Cao SecurCash na 31 maart 2018

De huidige cao loopt tot 31 maart 2018 en het einde komt dus alweer inzicht. CNV gaat samen met haar kaderleden voorstellen maken voor de nieuwe cao (welke looptijd, welke loonsverhoging, speelt er werkdruk, aandacht voor vitaliteit van de werknemers, gezond je pensioen halen etc.). Heb jij ideeën? Laat het ons weten. Mogelijk komen we nog met een cao enquête.

CNV zoekt kaderleden

CNV was binnen Brinks en SecurCash gezegend met een goede club kaderleden, betrokken werknemers met oog voor de realiteit binnen het bedrijf en de toekomst. Door de vele organisatiewijzigingen is deze club mensen sterk uitgedund en daarom zoeken wij kaderleden om weer een mooie club mensen op te bouwen. Vooral vanuit vestigingen Rotterdam. Meldt je aan bij mij (zie gegevens hierna, ik ben met verlof van 26 febr. tot 12 maart) en vraag nadere informatie op. Het kaderwerk vindt plaats onder werktijd en reiskosten vergoeden wij als CNV.

Vragen staat vrij, maak er daarom gebruik van.

Peter de Ridder
bestuurder
E.: p.deridder@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 60 19 97

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid