Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao DHL Logistics - Nieuws

Wat wil jij graag geregeld zien in de cao?

Binnenkort starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao DHL Logistics. CNV Vakmensen bespreekt graag met jou wat onze inzet voor de onderhandelingen moet worden. Daarom nodigen we je uit voor een digitale ledenbijeenkomst.

De cao onderhandelingen
De onderhandelingen zullen binnenkort beginnen. De eerste stap in de onderhandelingen is dat de bonden en DHL de cao voorstellen over en weer uitwisselen. Deze voorstellen vormen dan de start voor de onderhandelingen. Onderdeel van de voorstellen van CNV Vakmensen zullen in ieder geval een looneis zijn en een voorstel over de looptijd van de cao. Daarnaast vindt CNV Vakmensen ontwikkeling een belangrijk thema. Hoe hoog moet de looneis worden? Welke ander zaken zijn belangrijk om mee te nemen in de cao onderhandelingen? Deze zaken bespreken wij graag voor de onderhandelingen met jou zodat wij kunnen inzetten op de zaken die jij belangrijk vindt voor jouw cao.
Digitale ledenbijeenkomst
Hierbij nodigen we je uit voor een digitale ledenbijeenkomst om over de cao inzet te praten.
Wanneer: Woensdag 3 februari van 19.30 tot 20.30
De bijeenkomst zal plaatsvinden via Microsoft Teams. Je kunt via elke telefoon, tablet, laptop of PC deelnemen aan de bijeenkomst. Je kunt deelnemen door op onderstaande link te klikken:

Klik hier om deel te nemen aan de Teams vergadering

In de bijlage bij deze nieuwsbrief vind je een korte handleiding over Teams. Wij hopen je volgende week woensdag digitaal te ontmoeten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen en toch punten voor de cao hebben stuur dan een mailtje naar a.digiacomorusso@cnvvakmensen.nl

Agostino Di Giacomo Russo
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 478 26 875
E a.digiacomorusso@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid