Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao DHL Express - Nieuws

Stem over de nieuwe cao bij DHL Parcel

De afspraken staan op papier. Nu kun je zelf lezen wat er is afgesproken. Het is tijd om je stem uit te brengen over het behaalde cao resultaat. Zowel leden als niet leden mogen hun stem uitbrengen. Als de uitslag positief is heeft DHL Parcel vanaf 1 januari 2017 een eigen cao!

Positief advies.
De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen legt dit cao akkoord met een positief advies aan je voor. Wij denken dat we in deze situatie het best denkbare resultaat hebben kunnen bereiken. Maar uiteraard bepaal jij zelf wat je er van vindt.

Stemmen kan de hele maand juni.
De hele maand juni kan jij, maar ook je collega, je stem uitbrengen. Wij horen graag wat jij van dit resultaat vindt. Via deze link kan je meteen stemmen.

Praat met je collega’s over het cao resultaat. Geef je collega als die nog geen lid is van de bond een kopie van deze nieuwsbrief (via de mail of op papier). Dan kan ook je collega laten weten wat hij/zij van dit resultaat vindt. Vraag gelijk of je collega lid wil worden van CNV Vakmensen. 

Vergeet de uitzendkrachten niet! Hoewel zij niet op de loonlijst staan bij DHL Parcel, moet het uitzendbureau wel het loon betalen wat in de cao van DHL Parcel staat. Dus ook de uitzendkrachten gaan er in loon de komende 3 jaar 6% op vooruit.

Met elkaar hebben we dit resultaat bereikt. Zorg er voor dat de bond een goede positie houdt binnen DHL Parcel. Dat hebben we de komende jaren zeker nodig. Maak je collega lid van CNV Vakmensen.

De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen,

Tjitze van Rijssel
bestuurder
M 06 51 20 30 83
t.vanrijssel@cnvvakmensen.nl

Marien Beemer (kaderlid, terminal Utrecht)
Matthias Voerman (kaderlid, terminal Amersfoort)
Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid