Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Beroepsgoederenvervoer

CNV Vakmensen werkt voor jou

Op zoek naar een partij die opkomt voor jouw belangen in het beroepsgoederenvervoer? Die met zijn eigen mening het overleg met werkgevers zoekt? Waarmee je schouder aan schouder staat als je in conflict raakt? En die je persoonlijke aandacht schenkt? Dan is CNV Vakmensen precies wat je zoekt.

Bij ons krijg je:

  • rechtsbijstand op je werk
  • rechtsbijstand privé (voor het hele gezin!)
  • hulp bij het invullen van belastingformulieren
  • hulp bij de WMO
  • meepraten over je cao
  • korting op rijbewijskeuringen
  • en nog veel meer

Speciale aanbieding voor jou als NVvB’er

Als je per 1 december 2016 lid wordt:

  • krijg je jouw eerste maand (december) lidmaatschap cadeau;
  • daarna krijg je 6 maanden lang (t/m juni 2017) 60% korting;
  • vanaf juli 2017 elke maand 10% korting, die bovendien oploopt gedurende het hele lidmaatschap.
Let op: om van deze korting te profiteren, selecteer je in het aanmeldformulier onder het kopje 'korting via werkgever' de optie 'Voormalig NVvB-lid'.

Word nu lid

Wij staan voor je klaar!

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het beroepsgoederenvervoer en bieden je persoonlijk advies en rechtsbijstand voor het geval je op je werk in een conflict komt (zonder wachttijd!). Maar we doen meer. Rechtsbijstand in de privésfeer zit ook gewoon in het lidmaatschap. Zonder bijbetaling. En die geldt niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin.

Verder staan onze deskundigen altijd voor je klaar. Bijvoorbeeld om je te helpen met het invullen van belastingformulieren of om je te ondersteunen bij de keukentafelgesprekken met de gemeente over de WMO. Ook hebben we vertrouwensmensen die je kunnen begeleiden bij (her)keuringen.

Natuurlijk zijn we daarnaast voor werkgevers een belangrijke cao-partner. Maar wel één met een eigen mening. Via CNV Vakmensen kan jij invloed uitoefenen op je eigen arbeidsvoorwaarden. En heb je stemrecht over onderhandelingsresultaten.

Ook bieden we je kortingen. Profiteer bijvoorbeeld van onze collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij CZ. Die pak je direct mee als je per 1 december lid wordt. Of maak gebruik van korting op je rijbewijskeuring. Wil je profiteren van de speciale korting voor NVvB'ers? Selecteer dan in het aanmeldformulier onder het kopje 'korting via werkgever' de optie 'Voormalig NVvB-lid'.

Ja, ik profiteer van de voordelen

vrachtwagensOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan