Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Praat mee over jouw cao Beroepsgoederenvervoer

Wil je meepraten over je cao? Heb je vragen of opmerkingen? Heb je een goed idee? Kom dan op zaterdag 6 augustus 2016 naar de bijeenkomst in Gorinchem.

Van 11.00 uur tot 13.00 uur is er de gelegenheid om met Tjitze van Rijssel, de landelijk onderhandelaar, van gedachten te wisselen en in discussie te gaan. Geef hem handvatten voor de onderhandelingen later dit jaar. Het is jullie cao, jullie input is daarvoor dan ook hard nodig.

Waarom?

Omdat de maatschappij enorm snel aan het veranderen is. Cao afspraken van 10 jaar geleden zijn in veel gevallen niet meer op maat voor de tijd van nu. De mensen veranderen, de wensen veranderen, het werk verandert, en de cao moet mee veranderen. Om te zorgen dat datgene wat je belangrijk vindt ook op de cao tafel belandt is inspraak belangrijk. En daar hebben we jullie voor nodig.

Lid zijn is meedenken, is invloed

Het voordeel van het lidmaatschap is dat je mee kan en mag denken. Dat je mee kan discussiëren over de toekomst van je eigen cao. Dus, heb je een idee over wat belangrijk is voor jouw cao, laat het maar weten!

Kom op zaterdag 6 augustus 2016 naar:

Stichting Podium Gorcum (voormalig Haarhorst)
Grote Haarsekade 120
4205 VL te GORINCHEM
Start: 11:00 uur
Einde: 13:00 uur

Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Heb je een collega die nog geen lid is, maar wel graag deel wil nemen aan deze bijeenkomst, neem hem of haar dan mee. Samen staan we sterker en kunnen we deze sector naar een hoger plan tillen! We hopen jullie allemaal te ontmoeten. Tot 6 augustus aanstaande!

Meer informatie over cao beroepsgoederenvervoer >


Birgitte Staal
Bestuurder CNV Vakmensen
Vrachtwagen op snelweg

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid