Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Penske Logistics gaat reorganiseren

Werkgever Penske Logistics heeft de vakbonden FNV en CNV vakmensen uitgenodigd voor een gesprek met de directie op de vestiging van Penske te Roosendaal. Bij dit gesprek was ook de heer B. Scroggie aanwezig.

Reden uitnodiging: reorganisatie 
Werkgever is verplicht op grond van de cao TLN om de vakbonden uit te nodigen als er een reorganisatie aan zit te komen of werkvermindering met gevolgen voor vijf of meer werknemers. 

We zijn bijgepraat over een aantal veranderingen die er aan gaan komen en de mogelijke personele consequenties die dit heeft voor het personeel. De werkgever heeft ook contact met jullie ondernemingsraad. De ondernemingsraad is er om de werkgever te bevragen over de nut en noodzaak van de voorgenomen situatie en om uiteindelijk een advies te geven over de personele wijziging. 

Jullie zijn door de werkgever middels een brief en een tekst op intranet op de hoogte gesteld over wat dit gaat betekenen voor Penske en voor een aantal van jullie. Deze week zullen jullie verder worden bijgepraat door jullie werkgever. 

De werkgever staat zeer positief tegenover een goed sociaalplan. De werkgever gaat hiervoor een opzet maken en FNV en CNV vakmensen zullen op maandag 14 oktober opnieuw bij Penske in Roosendaal gaan luisteren naar de inhoud van het plan en de toelichting. Daarna zullen we een bijeenkomst houden waar we het plan aan jullie voorleggen. Iedereen is welkom op deze bijeenkomst(en). Echter alleen de leden van de vakbond hebben uiteindelijk stemrecht over het sociaal plan.

Over de datum, locatie en tijd zullen jullie later geïnformeerd worden.
Wil je hierbij aanwezig zijn en wil je invloed op het sociaalplan en stemrecht? Word dan lid van CNV vakmensen. Bedenk…SAMEN STAAN WE STERKER! En breng je stem uit straks bij de ledenvergadering! 
Bij vragen kun je CNV bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mail adres.   

Fadua Toufik,
vakbondsbestuurder CNV vakmensen
m. 06 10 20 8590
E. f.toufik@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid