Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Meer vrijheid in je werk als vrachtwagenchauffeur?

TNO Arbeid doet onderzoek naar hoe werk gezonder, veiliger en leuker gemaakt kan worden en ontwikkelt daarvoor technische oplossingen. Hoe ziet je werkdag eruit, wat is leuk aan het werk en wat is juist lastig. Denk mee over oplossingen om de lastige dingen in het werk minder lastig te maken.

Over TNO Arbeid
TNO Arbeid doet onderzoek naar hoe werk gezonder, veiliger en leuker gemaakt kan worden en ontwikkelt daarvoor technische oplossingen. In dit project doet TNO dat in samenwerking met Philips met Europese subsidie, speciaal voor het werk van vrachtwagenchauffeurs.

24 januari bijeenkomst in Amersfoort
Op zaterdag 24 januari organiseert TNO Arbeid een bijeenkomst voor vrachtwagenchauffeurs over meer vrijheid in het werk. De bijeenkomst start om 12 uur met een lunch en duurt tot 15 uur. TNO wil graag met jou in gesprek over je werk als vrachtwagenchauffeur. Hoe ziet je werkdag eruit, wat is leuk aan het werk en wat is juist lastig. TNO zal de werkdag en de taken die daarin voorkomen met jullie doornemen. Daarna denk je mee over oplossingen om de lastige dingen in het werk minder lastig te maken. Denk aan dingen zoals meer vrijheid om je eigen keuzes te maken in rij- en rusttijden en de planning.

Voor welke chauffeurs?
Zowel chauffeurs die korte ritten rijden, denk aan het bezoeken van 4 klanten per dag, als chauffeurs die lange ritten maken (internationaal) worden uitgenodigd om te reageren.
Er is in de bijeenkomst van 24 januari plek voor maximaal 16 deelnemers. We proberen twee groepen te maken één voor de korte ritten en één voor de lange ritten.

Aanmelden
Reageer op deze mail en geef je naam, adres en mobiele nummer door. Geef ook aan of je lange of korte ritten maakt. Volgende week krijg je bericht of je mee kan doen aan deze bijeenkomst. Dan krijg je ook aanvullende informatie over de locatie en de inhoud van het project van TNO.


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid