Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Ledenvergadering Bakker Logistiek Groep

Op 4 en 11 januari houden we ledenvergaderingen bij Bakker Logistiek Groep. Aanleiding is de reorganisatie die op 5 december werd aangekondigd en waarover Bakker in januari meer helderheid zal geven. Volgens de directie zal die reorganisatie vooral de indirecte afdelingen treffen.

Vanaf 17 december bereiken ons berichten dat diverse mensen uit de loods en ook chauffeurs een kort gesprek hebben gehad. De strekking van dit gesprek is dat de desbetreffende medewerker niet een “Bakker” medewerker van de toekomst is en dat Bakker daarom de arbeidsovereenkomst wil beëindigen.

Ga niet akkoord met ontslag

CNV Vakmensen heeft geadviseerd om niet akkoord te gaan met ontslag. Krijg je een vaststellingsovereenkomst voorgelegd? Neem dan contact met ons op. Je doet er verstandig aan om hiervoor ook de tijd te nemen. CNV Vakmensen heeft ook eerder aangegeven dat wij de mogelijkheid willen geven om als leden bij elkaar te komen. Inmiddels hebben wij er voor gekozen om samen met FNV Bondgenoten ledenbijeenkomsten te houden. Het is van groot belang dat ook werknemers die (waarschijnlijk) niet worden geraakt komen. Het is namelijk voor de vakbonden van groot belang om zo helder mogelijk te krijgen wat er nu speelt, zodat de vakbonden het nog te plannen gesprek met Bakker goed geïnformeerd kunnen ingaan.

Ledenvergaderingen

De bijeenkomsten zijn:

  • 4 januari, 9.30 uur, De Druiventros, Bosscheweg 11, Berkel–Enschot
  • 4 januari, 12.30 uur, Restaurant Kaap Flevo, Strandweg 165, Zeewolde
  • 11 januari, 10.00 uur,  Hajé, Schans 65, Heerenveen

Ik wens je ondanks alles toch goede feestdagen en ik hoop dat CNV Vakmensen indien nodig tot goede steun kan zijn.  Tot ziens!

Frans Westerman
bestuurder CNV Vakmensen
e-mail: apeldoorn@cnvvakmensen.nl  

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid