Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Kennismaking nieuwe directie ID Logistics

Op maandag 11 maart jongstleden heeft CNV Vakmensen kennis gemaakt met jullie nieuwe ‘Managing Director’ en ‘HR Director’. Een prettig gesprek waar we jullie kort van op de hoogte brengen.

Enige tijd geleden
Het is alweer enige tijd geleden dat CNV Vakmensen samen met FNV Transport & Logistiek zich actief bezig heeft gehouden met jullie arbeidsvoorwaarden. Tot 2016 zijn we druk doende geweest met het uitonderhandelen van een nieuwe bedrijfs-cao die zou moeten gelden voor al het personeel binnen ID Logistics. Met de oude directie zijn we er toen niet uitgekomen. En sinds die tijd is het stil geweest. 

In die tijd hebben wij aangegeven dat de directie en jullie ondernemingsraad eerst een actualisatie van het functiehuis moesten realiseren. Deze nieuwe functies zouden vervolgens gewogen moeten worden door middel van een erkend functiewaarderingssysteem. Dit zou een vruchtbare bodem bieden om te komen tot de vaststelling van een nieuw arbeidsvoorwaardenpakket. 

Huidige stand van zaken
Inmiddels is de ondernemingsraad druk doende met het proces tot het actualiseren van het functiehuis en de RAV’s. De nieuwe directie heeft aangegeven vooralsnog de visie te hebben om de verschillende RAV’s te laten bestaan en niet toe te werken tot één overkoepeld arbeidsvoorwaarden regelement. CNV Vakmensen houdt graag de vinger aan de pols en hoort graag van jou en jouw collega’s als (nieuwe) ontwikkelingen leiden tot vragen. Wij staan jullie graag te woord. 

Tjeerd Orie,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 2048 9475
E. t.orie@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid