Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Jaarmodel Van Werven

Op 24 januari hebben wij een periodiek overleg gehad met directie Van Werven. Zoals wij gewend zijn bij Van Werven was ook dit weer een goed overleg met veel positieve berichten.

De vakbonden hebben Van Werven gevraagd of het jaarmodel bevalt en of hij deze wenst voort te zetten. Het jaarmodel 2017/2018 met een looptijd tot 1 april 2018 loopt teneinde. De reactie daarop was duidelijk, het jaarmodel is nog steeds wenselijk en Van Werven wil het graag ongewijzigd voortzetten voor de periode 2018/2019 tot 1 april 2019.

Zoals bekend kan een afwijkend jaarmodel (artikel 28, lid 13) enkel worden overeengekomen als de betrokken vakorganisaties instemmen. Wij zullen/kunnen pas instemmen als onze achterban ons met meerderheid van stemmen daartoe mandaat verleent. 

Daarom het dringende verzoek om zo snel mogelijk, doch uiterlijk 10 maart jouw stem uit te brengen. Je kan stemmen door hier te klikken. Jouw stem wordt uiteraard anoniem verwerkt. 

Het uitbrengen van je stem is belangrijk voor ons om te zien hoeveel draagvlak er voor voortzetting van het jaarmodel is. 

Willem Timmer,
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-51202957
E: w.timmer@cnvvakmensen.nl

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid