Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

GOR-verkiezing Suez R&R

Binnenkort kunnen jij en je collega's een nieuwe lid van de Gemeenschappelijke Ondernemingsraad (GOR) kiezen. Grijp jouw kans op medezeggenschap!

Jouw stem
Via de GOR heb jij medezeggenschap bij jouw werkgever. Dit zorgt voor evenwicht binnen een bedrijf. Ook is medezeggenschap belangrijk voor de informatievoorziening over en weer en voor de betrokkenheid en rust. Bovendien wordt jouw stem als werknemer gehoord als het gaat om belangrijke beslissingen. Je gaat dus vast en zeker stemmen bij de GOR-verkiezingen, maar op wie? Op een collega vakbondslid bijvoorbeeld, die vanuit zijn CNV-achtergrond een gewogen standpunt inneemt en de toon kiest die jou aanstaat. Maar dan moeten er natuurlijk wel CNV-kandidaten zijn.

Jij als or-lid?
Is het wel eens bij jou opgekomen dat jij zelf wel eens zo'n CNV-kandidaat zou kunnen zijn? Je ziet het nut van het ondernemingsraadswerk in en hebt CNV Vakmensen achter jou staan met ondersteuning voor jouw or-werk. Ondernemingsraadwerk is goed werk, waarmee je jezelf ontwikkelt en een bijdrage levert aan het bedrijf waar je werkt. Zo werk jij mee aan een sterke positie van jezelf en jouw collega's. Bedenk: juist als GOR-lid sta je sterk.

Stel je verkiesbaar
In de bijlage vind je een bereidverklaring. Wil jij je kandidaat stellen voor de komende GOR-verkiezing? Vul deze in, onderteken het, en verstuur het vóór 2 april 2019, bij voorkeur per mail naar secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl Per post mag ook: CNV Vakmensen, t.a.v. Secretariaat Collectief, Postbus 2525, 3500 GM Utrecht.

Grijp jouw kans op medezeggenschap en weet dat je - dankzij de bond - sterk staat. Meer weten? Lees onze informatie over de medezeggenschap op: https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/kennisbank/ondernemingsraad-or

Peter de Ridder,
bestuurder CNV Vakmensen

Bijlage: bereidverklaring
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid