Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Goes Transport failliet

Helaas bereikte ons vandaag het treurige bericht dat de directie van Goes Transport het faillissement van het bedrijf heeft aangevraagd.

De financiële problemen bij Goes Transport waren al geruime tijd bekend. Derhalve heeft Goes begin maart een grootschalige reorganisatie aangekondigd. Vakbonden zijn toen met Goes in gesprek getreden over een sociaal begeleidingskader, waarin wat afspraken zijn gemaakt voor de werknemers die gedwongen ontslagen werden.

Helaas heeft dit Goes Transport niet meer kunnen redden. Er is geen overeenstemming bereikt met de Belastingdienst over de schuld die er bij de Belastingdienst was. Bovendien heeft de bank aangegeven het krediet te verlagen. Derhalve heeft de aandeelhoudersvergadering besloten zelf het faillissement aan te vragen.

Hoe nu verder?

In de loop van volgende week zal de rechtbank het faillissement uitspreken en een curator aanwijzen. Het CNV en het FNV zullen dan proberen om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met de curator. Daarna zal er een persooneelsbijeenkomst worden georganiseerd, waar jullie met al je vragen terecht kunnen. Vanzelfsprekend zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden.

Vragen?

Wil je van gedachten wisselen over jouw situatie of heb je nog vragen over het faillissement, neem dan vooral contact met mij op! Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl of te bellen naar 06 – 22 39 29 64.
 

Tjitze van Rijssel & Sanne van der Meulen
Bestuurders CNV Vakmensen 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid