Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

Doe mee aan de 24-uursstaking voor een goede cao!

Op maandag 12 april organiseren wij, CNV Vakmensen en FNV, een landelijke stakingsdag in het beroepsgoederenvervoer. Dat is nodig, want de acties die we afgelopen weken hebben gehouden (in de winkeldistributie, afval en milieu, pakketbezorging en de chemie) hebben nog niet gezorgd voor een goede cao. We zullen met elkaar meer druk moeten zetten op de werkgevers. Doe jij ook mee?

We roepen je op om maandag 12 april de hele dag (24 uur) het werk neer te leggen en naar één van de actielocaties te komen.

Waar kun je naar toe?

Op 4 locaties kun je je als staker inschrijven. Je reiskosten worden vergoed. Je krijgt een stakingsuitkering. Neem ook je collega mee! De locaties zijn:
  • Nieuwegein/Houten, Down Under, parkeerterrein Ravensewetering 1
  • Zevenbergschen Hoek, De Gouden Leeuw, Moerdijkseweg 1
  • Weert, De Goudreinet, Eindhovenseweg 101
  • Rogat, De Raket, Industrieweg 2
Vanaf 09.30 uur kun je hier terecht. Het programma duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Je krijgt voor de terugweg een lunchpakket mee.

We zorgen voor een veilige actie

Op de actielocaties houden we ons met elkaar aan de corona-maatregelen. Je blijft in of direct naast je auto. Als je uit de auto komt, bijvoorbeeld voor toiletbezoek, draag je een mondkapje. Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Vanuit je auto kun je het programma volgen. Wij komen bij de geparkeerde auto’s langs met info en stakingsformulieren (ook weer op veilige afstand).

Aanmelden

We willen – ook vanwege de veiligheid – graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Meld je daarom aan via onze actiesite, www.cnvvakmensen.nl/actiebgv >

Meer info op onze website

Check voor vertrek nog even onze actiesite voor de laatste informatie (www.cnvvakmensen.nl/actiebgv). Je vindt hier ook antwoorden op veel gestelde vragen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het Landelijk Actiecentrum (actiebgv@cnvvakmensen.nl / 030 751 14 50) of met een van ons. 

Tjitze van Rijssel / Linda Slagter
Onderhandelaars CNV Vakmensen
E: t.vanrijssel@cnvvakmensen.nl / l.slagter@cnvvakmensen.nl
M: 06 51 20 30 83 / 06 51 60 20 37

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid