Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Beroepsgoederenvervoer (vh TLN) - Nieuws

CNV Vakmensen werkt binnen Norbert Dentressangle

Sinds twee jaar is ondergetekende de verantwoordelijke CNV-bestuurder voor aangelegenheden op het gebied van arbeid en inkomen. In deze periode hebben er een aantal reorganisaties plaatsgevonden.

Gelukkig waren de getroffen werknemers lid van de betrokken vakbonden en hebben we goede sociale plannen kunnen afsluiten. 

In deze sociale plannen hebben we afspraken gemaakt over hoe werknemers van de ene functie naar de andere functie konden overstappen, hetzij binnen de organisatie hetzij buiten de organisatie. Indien dit niet mogelijk was zijn er in deze sociale plannen afspraken gemaakt over beëindigingvergoedingen.

Verdere dienstverlening
Ook wanneer er geen grootschalige veranderingen in aantocht zijn staan wij onze leden bij. Bijvoorbeeld wanneer zij advies willen over hun arbeidsvoorwaardelijke rechten of hulp bij hun loopbaan. Op onze internetsite www.cnvvakmensen.nl tref je meer informatie aan over wat wij voor je kunnen betekenen.

Vinger aan de pols
Het is weer even stil geweest vanuit het CNV. Op dit moment vinden er geen reorganisaties of andere grote trajecten plaats. Aangezien een bedrijf als Norbert Dentressangle altijd in beweging is proberen wij regelmatig in contact te blijven. Recent heeft CNV Vakmensen dan ook een zogenaamd periodiek overleg gevoerd met jullie directie. In zo’n overleg praten directie en vakbonden elkaar bij over de ontwikkelingen binnen het bedrijf en bedrijfstak.

Jullie directie en vakbonden hebben de intentie afgesproken eens in de zes maanden met elkaar te overleggen. Een volgend periodiek overleg staat dan ook medio oktober 2013 gepland. Loop je tegen zaken aan of denk je “het is handig als het CNV dat weet”, schroom dan niet en neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Heb je vragen, op- en/of aanmerkingen, dan horen wij ze graag!


Tjeerd Orie
bestuurder

Tel.: 076 - 57 24 670 / 06 - 20 48 94 75
Mail.     t.orie@cnvvakmensen.nl
Web.    www.cnvvakmensen.nlCNV Vakmensen maakt graag werk van jouw werk. Kijk voor meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen op onze website www.cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid