De vakbond die verschil maakt
De juiste richting bepalen we samen
Beroepsgoederenvervoer
Sluiten
Het cao traject is gestart
Wat wil jij in de cao Beroepsgoederenvervoer?

Eind 2019 loopt jouw cao Beroepsgoederenvervoer af. Wat wil jij dat we in de nieuwe cao afspreken? De komende maand kun je op Je Achterban jouw ideeën kwijt, reageren op voorstellen van anderen en discussiëren over belangrijke thema’s.

 

Ga naar Je Achterban
Beroepsgoederenvervoer (Transport)

Cao Beroepsgoederenvervoer

Looptijd: 1 januari 2017 tot en met 31 december 2019

Binnen de cao Beroepsgoederenvervoer werk je in het beroepsgoederenvervoer bij een klein transportbedrijf, koeriersdienst of een grote logistieke dienstverlener die aangesloten is bij Transport en Logistiek Nederland (TLN) of je werkt bij een bedrijf dat mobiele kranen verhuurt en je werkgever is aangesloten bij de VVT.

De cao's van TLN en KNV definitief samengevoegd tot één nieuwe cao voor de 140.000 medewerkers in de transportsector. Op 12 juni 2017 werd bekend dat de leden van CNV Vakmensen hebben ingestemd met deze nieuwe cao. Je kunt de cao op deze pagina downloaden.

Loon over vakantiedagen 

Goed nieuws, er ligt een onderhandelingsresultaat inzake loon over vakantiedagen.

Lees de FAQ >

Download het onderhandelingsresultaat >

 

Downloaden

Download de Koffiegeld App

Met de Koffiegeld App van CNV Vakmensen kun je zelf je onkostenvergoeding van je één- of meerdaagse ritten berekenen, controleren en een eigen administratie bijhouden.

De ideale app voor jou en je collega's.

Download de Koffiegeld App >

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk in de Transport of Logistiek, de cao of alle andere vragen rondom werk en inkomen? Sinds kort hebben wij voor alle werknemers in de Transport en Logistiek Je Achterban. Onze online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen!

Ga naar Je Achterban >