De vakbond die het verschil maakt
De juiste richting bepalen we samen
Sluiten
Leeft jouw werkgever in het beroepsgoederenvervoer de cao niet na?
Kom in actie

CNV Vakmensen vindt het belangrijk dat jouw werkgever in het beroepsgoederenvervoer de afspraken in de cao goed naleeft. Doet jouw bedrijf dat niet? Kom in actie en meld je bij ons via het formulier op deze pagina. Samen staan we sterker!

Meld je bij ons
Vervoer en logistiek

Cao Beroepsgoederenvervoer

Looptijd: 1 januari 2020 tot 1 januari 2021

Binnen de cao Beroepsgoederenvervoer werk je in het beroepsgoederenvervoer bij een klein transportbedrijf, koeriersdienst of een grote logistieke dienstverlener die aangesloten is bij Transport en Logistiek Nederland (TLN) of je werkt bij een bedrijf dat mobiele kranen verhuurt en je werkgever is aangesloten bij de VVT.

De cao's van TLN en KNV definitief samengevoegd tot één nieuwe cao voor de 140.000 medewerkers in de transportsector. Op 12 juni 2017 werd bekend dat de leden van CNV Vakmensen hebben ingestemd met deze nieuwe cao. Je kunt de cao op deze pagina downloaden.

Stand van zaken mobiliteitspakket beroepschauffeurs

De Europese Commissie en het Europees Parlement willen eind 2019 de onderhandelingen over het mobiliteitspakket afgerond hebben. De Europese Transportarbeiders Federatie (ETF) heeft de standpunten de Raad van Ministers (Raad van de EU) en het Europese Parlement voor je op een rij gezet.

Download de brochure >

Loon over vakantiedagen 

Goed nieuws, er ligt een onderhandelingsresultaat inzake loon over vakantiedagen.

Lees de FAQ >

Download het onderhandelingsresultaat >

 

Downloaden

Download de Koffiegeld App

Met de Koffiegeld App van CNV Vakmensen kun je zelf je onkostenvergoeding van je één- of meerdaagse ritten berekenen, controleren en een eigen administratie bijhouden.

De ideale app voor jou en je collega's.

Download de Koffiegeld App >


Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk in de Transport of Logistiek, de cao of alle andere vragen rondom werk en inkomen? Sinds kort hebben wij voor alle werknemers in de Transport en Logistiek Je Achterban. Onze online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen!

Ga naar Je Achterban >