Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Zomer update Rabovastgoedgroep

Er is veel gebeurd de afgelopen periode bij Rabovastgoedgroep. Tijd om even de balans op te maken.

BPD
Binnen RVG worden al enige tijd allerlei strategische beslissingen genomen. Recent is de keuze gemaakt om BPD als toekomstbestendige deelneming rechtstreeks onderdeel van Rabobank te laten zijn. BPD wordt een zelfstandige werkgever waar de medewerkers van BPD in dienst zullen komen, aldus RVG. Als gevolg van deze overgang van onderneming behouden alle werknemers de huidige arbeidsvoorwaarden uit de Rabo Vastgoedgroep cao 2013-2015, inclusief het sociaal plan c.q. de arbeidsvoorwaarden executives 2016, aldus RVG. Wel zullen er op termijn dus gesprekken over een eigen cao/arbeidsvoorwaardenpakket moeten gaan volgen met BPD.

Bouwfonds IM
Hier blijft nog steeds het plan om als er zich een kans voordoet over te gaan tot verkoop. Helaas blijft de onzekerheid hier dus nog even voortbestaan.

FGH
Hier is natuurlijk al veel gebeurd. Veel collega’s zijn inmiddels overgegaan naar Rabobank en voor een ander deel houdt het werk straks op te bestaan. Kortom, ook hier speelt nog veel.

Krachten bundelen
CNV en FNV werken samen bij RVG, en blijven uiteraard met de leiding in gesprek over alle wijzigingen en de gevolgen voor de medewerkers. Natuurlijk houden we jullie daarvan op de hoogte.

Contact
Voor vragen of opmerkingen, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Sandra Hendriks-Sneijder, s.hendriks@cnvvakmensen.nl, 0610539520.

Fijne zomer
Voor nu in elk geval een goede zomer gewenst!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid