Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Periodiek overleg Obvion Hypotheken

CNV Vakmensen heeft op dinsdag 16 mei een overleg gehad bij Obvion. Het laatste overleg heeft een jaar geleden plaatsgevonden. In de afgelopen 12 maanden is er veel gebeurd bij Obvion. We hebben met de kaderleden gesproken, met de OR en met Carlo van Kemenade.

Kennismakingsgesprek

Sinds 1 januari 2018 is Carlo van Kemenade directievoorzitter bij Obvion. Hij heeft Ronald Touwslager opgevolgd, die sinds 2011 directievoorzitter was bij Obvion. Het was het eerste gesprek tussen CNV Vakmensen en Carlo van Kemenade. Naast een eerste kennismaking hebben we ook gesproken over de aanstaande wijziging van de organisatiestructuur binnen Obvion.

Wijziging organisatiestructuur

Met het aantreden van Carlo van Kemenade als directievoorzitter, is ook de strategie herijkt. Bij de herijking van de strategie zijn een viertal strategische pijlers vastgesteld. Deze strategische pijlers zijn:

  1. ObviONS: De medewerker op één binnen Obvion;
  2. Onze klant én adviseur: De keuze voor een strategie van klantpartnerschap;
  3. Operational Excellence: Op weg naar excellente processen;
  4. Huis op orde: Het op orde brengen en in control krijgen van primaire en besturende processen.
Het managementboard van Obvion heeft voorgesteld om de structuur van de organisatie te wijzigen en advies hierover gevraagd aan de ondernemingsraad. De ondernemingsraad heeft inmiddels een advies hierover uitgebracht. Afgelopen donderdag zijn jullie ook geïnformeerd over de wijziging van de organisatiestructuur.

Gesprek ondernemingsraad

Naast een gesprek met Carlo van Kemenade, hebben we ook met de ondernemingsraad gesproken. Vorig jaar hebben we met de nieuwe ondernemingsraad kennis gemaakt. De ondernemingsraad heeft ons meegenomen in het adviestraject van de organisatiewijziging. Het was een goed en open gesprek met de ondernemingsraad.

Vervolgafspraak

Met de ondernemingsraad en met Carlo van Kemenade hebben we een vervolgafspraak. Deze vervolgafspraak staat gepland op maandag 1 oktober in Heerlen. Bij het gesprek met Carlo van Kemenade zal dan ook de nieuwe HR manager aanwezig zijn.

Lid worden!

Jij bent al lid en daar zijn we heel blij mee! Maar misschien wil je jouw collega’s ook wel lid laten worden, dat kan natuurlijk.

Robert Wonnink, Bestuurder
T: 06-51864265
E: r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid