Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage

De kritische en deskundige vakbond die voor jou klaarstaat

Rabobank heeft opnieuw een immense reorganisatie aangekondigd. Tot 2018 verdwijnen er 12.000 fte’s, wat neerkomt op meer dan 15.000 (van de 35.000) werknemers. En voor de mensen die wel mogen blijven is de kans heel groot dat hun functie verandert.

Rabobank is in beweging, beweeg mee

Eén ding is zeker: Rabobank verandert, functies veranderen, de arbeidsmarkt verandert. Het is nu zaak daar zo goed mogelijk mee om te gaan. CNV Vakmensen helpt je daarbij. We hebben het loopbaanbudget afgesproken, maak hier gebruik van. Ook bieden wij je loopbaanchecks, geven we trainingen en organiseren we workshops. Daarmee word je sterker en weerbaarder. Niet alleen in je huidige baan, maar ook op de arbeidsmarkt.

Het sociaal plan en de cao zijn voor de komende 3 jaar vastgelegd, mede dankzij jullie steun en inzet. Nu is het zaak dat het sociaal plan en de cao goed worden uitgevoerd. CNV Vakmensen volgt de reorganisatie met een constructief kritische blik. Jouw belang staat bij ons voorop!

Natuurlijk zijn we er ook voor jou persoonlijk, met hulp en advies. Ben jij boventallig of ben je opeens negatief beoordeeld? Schakel met onze deskundigen, zij kunnen jou bekwaam en snel helpen. Wij hebben het sociaal plan en de cao afgesloten en weten hier dus meer van dan rechtsbijstandverzekeraars.

Meld je aan als lid van CNV Vakmensen

Lid worden doe je dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s. Als nieuw lid heb je meteen recht op rechtshulp. Meld je nu aan, voor je eigen toekomst.

Word nu lid met 50% korting

Loopbaancheck

Bereid je voor op de toekomst en begin alvast met de Loopbaancheck die je vanuit je ontwikkelbudget kunt financieren.

Lees hier alles over de Loopbaancheck

Flexwerkers verdienen beter!

Ook als jij niet in vaste dienst bent bij de Rabobank staan wij voor je klaar. Wij behartigen de belangen van uitzendkrachten, payrollers, gedetacheerden en andere externen bij Rabobank. Heb je vragen over bijvoorbeeld jouw beloning of contract? Neem contact met ons op.

Wat krijg jij terug voor jouw flexibele inzet?

Rabo verlangt een steeds grote flexibiliteit van je. Als uitzendkracht, gedetacheerde, zzp’er of werkstudenten ben jij goed voor een klantbeleving van 9+, 24 uur per dag. Maar wat krijg jij daarvoor terug behalve het verzoek je nog flexibeler op te stellen?

Sluit je aan

Waar kun je terecht als je als flexwerker een vraag of probleem hebt? Ook flexwerkers moeten zich kunnen laten horen vinden wij. CNV Vakmensen is er niet alleen voor vaste mensen maar zeker ook voor alle flexwerkers. Als je lid wordt van CNV Vakmensen kunnen je zaken aankaarten en indien nodig samen druk uitoefenen. Doe mee en sluit je aan als je vindt dat ook flexwerkers een stem moeten hebben. 

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Looncheck: klopt jouw loon?

Als je via derden voor Rabobank werkt, dan heb je in principe recht op hetzelfde loon als ‘vaste’ medewerkers die hetzelfde werk doen als jij. Wil je weten of jouw loon  en jouw contract klopt? Wij doen gratis een eerste check voor jou (dat kan anoniem als jij dat wilt).

Klopt jouw contract?

Flexcontracten zijn vaak ingewikkeld. Wat zijn jouw rechten? Waar moet je op letten? Wil je meer weten over jouw contract of wil je weten of jouw contract klopt? Experts van CNV Vakmensen staan voor je klaar.

Mail mij met al je vragen. Bijvoorbeeld over inroostering, vakantie, loon bij ziekte, geen werk, geen loon, etc. CNV Vakmensen weet alles van zowel de Rabo-cao als de cao voor uitzendkrachten.

Contactpersoon

Roderik Mol
Naam
Roderik Mol
E-mail
r.mol@cnvvakmensen.nl
Telefoon
06-20471890
Rabobank flappentapWord lid van CNV Vakmensen en krijg:

  • Loopbaanadvies
  • Cursussen en trainingen
  • Juridische hulp bij werk- en privézaken
  • Korting op verzekeringen

Bovendien krijg je als je nu lid wordt de eerste 6 maanden 50% korting op je contributie.

Nu lid worden

Cao Rabobank

Op de cao-pagina van Rabobank lees je het laatste nieuws en kun je de cao Rabobank downloaden.

Ga naar de cao Rabobank