Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Wij volgen Rabo kritisch!

Regelmatig krijgen wij meldingen van leden over wat er speelt binnen Rabobank. Veel vragen kregen we van mensen werkzaam bij RKS en COF. Wij zullen deze bij Rabo neerleggen en bespreken. En daar waar we vinden dat het echt niet kan zullen we dit oppakken. Laat ons dus vooral weten wat er speelt.

RKS kritisch gevolgd!
Bij de RKS is het nu afwachten in hoeverre werkgever naar jullie geluisterd heeft. Het laatste overleg met de directie was positief. Wij hebben jullie bezwaren bij de directie van RKS neergelegd en kritiek gegeven op de gang van zaken. Maar ook aangegeven wat er volgens ons nodig is om via de 9+ medewerkersbeleving naar een 9+ klantbeleving te komen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties. Mail jouw mening naar r.mol@cnvvakmensen.nl.

RKS Klankbordgroep
De RKS klankbord van het CNV probeert over alle kringen de signalen te verzamelen. De groep overlegt regelmatig, via calls, met elkaar en zorgt ervoor dat we veel feedback krijgen over wat er speelt. Wil jij ook meedoen, meld je aan. We zijn van plan om de hele reorganisatie bij RKS de komende jaren kritisch te blijven volgen.

Selectieprocedures De afgelopen periode krijgen wij ook relatief veel meldingen over de selectieprocedure bij de reorganisaties. De leden die dat gemeld hebben zijn door ons zo goed mogelijk geholpen. Samen met een jurist en zonnodig een functiewaardering-deskundige kijken we of het door de beugel kan wat Rabo doet. Heb jij vragen, bel of e-mail ons.

Agenda:

22 maart overleg kadergroep Rabo/Obvion bij Rabobank te Gouda.
Hier bespreken we waar CNV Vakmensen zich binnen Rabo/Obvion kritisch voor moet inzetten.

28 maart periodiek overleg Rabobank te Utrecht
Elk kwartaal bespreken we alle voor de leden belangrijke zaken binnen de Rabo. Heb je signalen waarvan je het belangrijk lijkt dat die met Rabobank besproken moeten worden, mail deze dan naar mij: r.mol@cnvvakmensen.nl.

24 april bezoek COF kring 8 Roermond
CNV Vakmensen probeert zo vaak mogelijk langs te komen bij jullie. Wil jij dat ik een keer langs kom zodat jij en jouw collega’s vragen kunnen stellen, bel dan 06 20 47 18 90.

Lid worden
Willen jouw collega’s ook invloed en hulp? Laat hen zich dan aanmelden bij CNV Vakmensen. Voor meer informatie kunnen zij terecht op de website: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden. Je kunt deze Nieuwsbrief ook doorsturen naar collega’s die nog geen lid zijn.

Roderik Mol
Bestuurder
M: 06 20 47 18 90
E: r.mol@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid