Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Univé, heb jij nieuws?

Volgende week spreek ik jullie werkgever in Zwolle. Wij hebben dan periodiek overleg met Univé over lopende zaken. We praten over onderwerpen die jou als werknemer raken. Graag hoor ik van jullie of er belangrijke zaken zijn die ik kan voorleggen.

Periodiek overleg
Het periodiek overleg met werkgever vindt één keer per kwartaal plaats. Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere de financiële situatie van het bedrijf, hoe gaat het met het bedrijf? Daarnaast besteden we aandacht aan een eventuele reorganisatie of ontslagen.

Voorheen gold er bij Univé een met de vakbonden afgesloten sociaal plan. Dit sociaal plan wordt, voor zover wij weten, nog door Univé gebruikt bij ontslagen. Het sociaal plan is echter formeel afgelopen. Graag hoor ik van wat jullie hiervan hebben vernomen en wat jullie hiervan vinden.

Flexwerkers
CNV Vakmensen zet zich niet alleen in voor vaste werknemers, ook voor de flexwerkers zetten wij ons in. Heb je signalen over de inzet van flexwerkers? Is er veel inzet van Flex? Worden flexwerkers anders behandeld? Meld het mij zodat ik ook hun belangen kan behartigen.

Wil je meedenken?
Binnen Univé is er een actieve groep leden, die meedenkt en de oren en ogen voor CNV Vakmensen binnen Univé is. Wil jij ook meedenken of wil je weten wat CNV Vakmensen doet? Kom een keer langs als de groep bijeenkomt.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen dan kun je mij bereiken via onderstaande gegevens.

Roderik Mol
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 90
E: r.mol@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid