Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Start cao-traject ING

CNV Vakmensen, de andere vakorganisaties en ING, hebben met elkaar de gezamenlijke thema’s voor het cao-overleg bepaald. Over een aantal thema’s kan je nu een enquête invullen. Jouw kans om mee te beslissen. De ingevulde enquêtes bepalen de inzet van CNV Vakmensen in het cao-traject.

Over de belangrijke cao-thema’s vragen wij nu jouw mening
Op basis van deze belangrijke thema’s vragen wij je wat voor jou belangrijk is om in de cao te regelen. Dat doen we via een enquête. Klik hier om meteen naar de enquête te gaan, of typ het volgende webadres in op internet wanneer je deze nieuwsbrief per post ontvangt: https://q.crowdtech.com/LnaSYGJGW0uINie5kB57dQ Je hebt tot 21 november aanstaande de tijd om de enquête in te vullen.

Menselijk maat blijft voor CNV Vakmensen leidend principe
De menselijke maat blijft, in alle afspraken die wij gaan maken en bij bespreking van alle thema’s, het leidende principe. CNV Vakmensen wil dat jij als medewerker meetelt. Bij het invullen van taken, bij het roosteren, bij het ontwikkelen van jezelf en de organisatie, zal ING rekening met jou moeten houden. Wij zijn er vast van overtuigd dat als er optimaal gebruik wordt gemaakt van jouw talenten dat zowel voor jou als voor ING het beste is.

Thema’s voor de cao zijn bepaald
Op basis van reacties van onze leden hebben wij geconstateerd dat voor CNV Vakmensen de thema’s inzetbaarheid, waarderen en belonen, maatschappelijke verantwoordelijkheid, tijd en werkdruk van essentieel belang zijn voor de komende cao. Ook bij de andere vakorganisaties kwamen die thema’s naar boven. Daarnaast is geconstateerd dat er ook rondom flexwerk en arbeidsgehandicapten zaken geregeld moeten worden.
Jouw stem is belangrijk, dus vul de enquête in. De ingevulde enquêtes zijn basis voor de cao-voorstellen. Eind november zullen wij, net als de andere vakorganisaties en ING, onze cao-voorstellen indienen. Op basis van de cao-voorstellen gaan wij onderhandelen. Natuurlijk houden we je daarvan op de hoogte.

Nog vragen en opmerkingen?
Dan kan je bij mij terecht, of laat dit weten op www.jeachterban.nl/ing 

Ike Wiersinga
bestuurder CNV Vakmensen
E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl 
M
06 2350 0986

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid