ING
Een jaar gratis lidmaatschap
Speciaal voor jou als ING medewerker
ING

Jij bent goud waard

De actie maand van de vakbond is afgelopen. 

Als jij in de maand van de vakbond lid wordt van CNV Vakmensen, betaalt ING een jaar lang jouw contributie. Het kost je dus helemaal niks. Hoe mooi is dat?

Tijdens de coronapandemie is gebleken hoe belangrijk jij bent voor ING. Zonder jou kon de bank niet doordraaien en winst blijven maken. Jij bent goud waard! Die waardering van je werkgever mag je best voelen. Bijvoorbeeld in goede arbeidsvoorwaarden.

Veel steun

En dat is ook precies waar CNV Vakmensen voor staat. Natuurlijk is het fijn dat jij je kunt ontwikkelen en via IDP aan je loopbaan kunt werken. En dat je met het purpose-programma aan de slag kunt om te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Maar ook in materiële zin vinden we dat je recht hebt op goede arbeidsvoorwaarden. Zoals op een goede collectieve loonsverhoging en een inschalige verhoging. In de cao-onderhandelingen gaan wij daarvoor. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat we zoveel mogelijk steun hebben. Veel leden dus!

Gratis lidmaatschap

Ben je nog geen lid, dan kan je nu een jaar lang gratis lid worden en je stem laten horen. Dus als er gestemd moet worden over de cao telt jouw mening mee. Een kans die je niet mag laten liggen. Doe het nu, want jij bent goud waard.

Als jij in de periode 10 mei - 10 juni 2021 lid wordt van CNV Vakmensen, betaalt ING een jaar lang jouw contributie. Het kost je dus helemaal niks. Hoe mooi is dat?

Extra beloning

En we hebben een extra beloning. Ieder 25e nieuwe lid ontvangt een gouden cadeautje. Ben je al lid en breng je een nieuw lid aan, dan ontvang je ook een gouden cadeautje. Breng jij in de maand van de vakbond meer leden aan dan groeit jouw gouden cadeautje!

Lid worden Nieuw lid aanbrengen

Praat mee op Je Achterban

Tijdens het hele cao-traject kun jij meepraten en meedenken. Laat van je horen op Je Achterban, de online community voor ING-medewerkers.

Dit biedt het lidmaatschap nog meer:

  • Deskundig advies over werk, inkomen en loopbaan
  • Juridische ondersteuning bij conflicten op de werkvloer
  • Informatie en advies bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Diverse kortingen
  • En nog veel meer

Maand van de vakbond

10 mei t/m 10 juni 2021


Jij bent goud waard.

 

 

Waarom betaalt ING?

ING stimuleert medewerkers om mee te praten en mee te denken over bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden. Daarom biedt ING je tijdens de maand van de vakbond een gratis proeflidmaatschap aan van CNV Vakmensen.


Niet in loondienst?

Werk je niet in loondienst bij ING?

Lees wat we voor jou kunnen doen