ING
Een jaar gratis lidmaatschap
Speciaal voor jou als ING medewerker
ING

Kortere werkweek, zelfde loon en gratis lidmaatschap

De maand van de vakbond ING is afgelopen.

Sinds afgelopen maart werken we (bijna) allemaal thuis. En nu toch praten over een kortere werkweek, met hetzelfde loon en gratis lidmaatschap!

CNV Vakmensen vindt dat iedereen recht heeft op tijd voor zichzelf. Bij ING draaien hier en daar al pilots met onbeperkt verlof. Vrije dagen neem je op in overleg met het hele team. En het werkt!

Mensen die minder werken blijken productiever. En houden meer tijd over voor zichzelf. Win-win.
Daarom wil CNV Vakmensen concrete cao-afspraken maken over minder uren werk per week. Uiteraard tegen hetzelfde loon. Nu belangrijker dan ooit!

Hoe kijk jij aan tegen minder werken met gelijke beloning? Moeten we hier cao-afspraken over maken, of vind jij iets anders veel belangrijker?  Laat het ons weten op Je Achterban, de online Community voor ING-ers.


Als jij lid wordt staan we weer iets sterker aan de onderhandelingstafel om dat voor elkaar te krijgen. Op Je Achterban kan iedereen meepraten en ideeën lanceren voor de nieuwe cao. Maar de input van leden wordt zwaarder gewogen en geven de doorslag.

Gratis lidmaatschap

Maar daar komt nog wat bij. Als jij in september 2020 lid wordt van CNV Vakmensen, dan betaalt ING een jaar lang jouw lidmaatschap. ING vindt het namelijk belangrijk dat jij en je collega’s zich vertegenwoordigd voelen tijdens de cao-onderhandelingen. Ook daar gaat het om de juiste balans. Vandaar dat ING dit wil betalen.

In de loop van het jaar starten de onderhandelingen over een nieuwe cao. Tijd voor jezelf staat hoog op onze agenda. Jij kunt hierover en over andere arbeidsvoorwaarden in jouw cao meedenken als je lid wordt. 

En het lidmaatschap biedt meer:

  • Deskundig advies bij vragen over werk, inkomen en loopbaan
  • Juridische ondersteuning bij conflicten (ook los van de werkvloer)
  • Informatie en advies bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Diverse kortingen (o.a. op je zorgverzekering)
  • En nog veel meer 

Meld je hier aan en ING betaalt jouw eerste jaar lidmaatschap.

Word lid

 

Kopje thee

Al lid van CNV Vakmensen?

Maak in de maand van de vakbond jouw collega(‘s) lid en ontvang een aanbrengpremie van € 12,50 per nieuw lid. Je maakt ook nog eens kans op een Garmin Smartwatch (t.w.v. € 450).

Als jij een van de drie gelukkige winnaars bent mag jij jouw model uitzoeken. Hoe meer leden jij inschrijft, hoe meer kans jij maakt.

Waarom betaalt ING?

ING stimuleert medewerkers om mee te praten en mee te denken over bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden. Daarom biedt ING je tijdens de maand van de vakbond een gratis proeflidmaatschap aan van CNV Vakmensen.


Niet in loondienst?

Werk je niet in loondienst bij ING?

Lees wat we voor jou kunnen doen