Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Nieuwe onderhandelaar CNV bij ABN AMRO

CNV Vakmensen heeft mij gevraagd om voor jou en je collega’s bij ABNAMRO de onderhandelaar te zijn met betrekking tot jouw arbeidsvoorwaarden en verder alles wat met jouw werk en ontwikkeling te maken heeft.

Mijn collega en voorganger Sandra Hendriks, die zich 10 jaar lang met hart en ziel voor jullie heeft ingezet, heeft de bond verlaten en ik neem nu het stokje over. Via deze nieuwsbrief stel ik me aan je voor. 

Wie ben ik en wat heb ik tot nu toe gedaan bij de vakbond
Mijn naam is Aletta Bulsink. Ik werk al een flink aantal jaren bij het CNV. Ik ben o.a. bestuurder/onderhandelaar geweest in de detail-en groothandel, bij uitgeverijen en grafische bedrijven, bij veilingen en bij de omroepen. De laatste 7 jaar heb ik me vooral beziggehouden met de belangenbehartiging van onze leden die werkzaam zijn in de particuliere beveiliging en de ANWB. Het pakket in de beveiliging heb ik overgedragen aan een collega. Naast ABN AMRO en ANWB zit ook Unilever in mijn pakket, evenals nog een ander kleiner bedrijf in het midden van het land. Sandra Hendriks heeft uiteraard gezorgd voor een goede overdracht, maar de komende tijd zal ik mijn best doen om jullie bedrijf, de mensen die daar werken en de verschillende regelingen (cao, sociaal plan) te leren kennen. Ik houd van mijn gezin, mijn vrienden en mijn werk en in mijn vrije tijd train ik voor de 4-daage van Nijmegen, een leuke verslaving sinds 2004. 

Kaderleden
Gelukkig hoef ik het vakbondswerk bij ABN AMRO niet alleen te doen. Zoals je wellicht weet, is er een groep collega’s actief namens het CNV die er samen met mij voor zorgen dat de medewerker van de bank voldoende voor het voetlicht blijft staan. In deze bedrijfsledengroep zitten je collega’s Erik van der Hoven, Kirsten Westerhoven, Dineke van der Horst, Elvira van Koert, Erwin van Elst, Fred van der Geest, Wim Janse, Ad de Jong, Jan van der Vlist en Carel Deden. Je kunt natuurlijk ook altijd één van hen een e-mail sturen als je een vraag hebt of als er iets is waarvan je vindt dat CNV Vakmensen daar aandacht voor zou moeten hebben. 

Samen
We kunnen ons werk alleen maar goed doen als we van jou en je collega’s horen wat er speelt, waar je tegenaan loopt (maar zéker ook waar je blij van wordt) en waar we ons volgens jou extra druk over zouden moeten maken. Spreek je collega’s aan, die kaderlid zijn van de bond, of mail mij, mijn mailadres is a.bulsink@cnvvakmensen.nl. Wij zullen er van onze kant alles aan doen om jou steeds op de hoogte te houden van informatie en ontwikkelingen die voor jou van belang zijn. 

Tenslotte
In de cao hebben we afgesproken dat je per 1 april a.s. een salarisverhoging krijgt van 2,75%. Goed om te weten. Terug te vinden op je loonstrook eind april. De cao loopt tot 1 januari 2022. In de komende bijna twee jaar zullen we uitvoering geven aan veel afspraken die in de cao gemaakt zijn. We zullen jou daar steeds over informeren, maar we hebben jou daar ook bij nodig! Laat het vooral weten als je interesse en/of talent hebt voor bepaalde onderwerpen. 

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 88
E: a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

Word nu lid van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen 
  • Rechtshulp voor werk en privé 
  • Hulp bij je belastingaangifte 
  • Korting op verzekeringen 
  • Informatie en advies bij ziekte

 

Word lid met 50% korting