Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Loonsverhoging Architecten definitief akkoord

Een ruime meerderheid van de leden van CNV Vakmensen heeft ingestemd met de loonsverhoging van 2%. Ook de werknemersvereniging BNA heeft ingestemd. Hiermee is de loonsverhoging van 2% definitief.

In maart heeft CNV Vakmensen een akkoord bereikt over de loonsverhoging van 2% voor het 2e cao-jaar. Een ruime meerderheid van de leden van CNV Vakmensen heeft ingestemd met deze loonsverhoging. Ook de leden van de werkgeversvereniging BNA hebben ingestemd.

Loonsverhoging
Per 1 juli 2018 zullen de salarissen en salarisschalen met 1% structureel worden verhoogd. Op 1 januari 2019 worden de salarissen en salarisschalen nogmaals met 1% structureel verhoogd. Eerder was er al een loonsverhoging doorgevoerd. Op 1 juli 2017 zijn de salarissen en salarisschalen structureel met € 23 per maand (gemiddeld 0,75%) verhoogd en op 1 januari 2018 nogmaals met 1%. Hierdoor komt de totale collectieve loonsverhoging over de periode van 1 maart 2017 tot 1 maart 2019 uit op 3,75%.

Wisseling bestuurder
Met het bereiken van een definitief akkoord over de collectieve loonsverhoging voor het 2e cao-jaar, komt er een einde voor mij als onderhandelaar voor de cao Architectenbureaus. Mijn collega Jerry Pique zal vanaf heden namens CNV Vakmensen de onderhandelaar zijn voor de cao Architectenbureaus.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 86 43 65
E: r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid