Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Open Coffee Regio Randstad Actief wordt vervolgd in 2016

Hierbij een bericht van de Regio Randstad Actief werkgroep, die de Open Coffee organiseren. Deze Open Coffee is bedoeld voor leden die tussen twee banen in zitten. Het leek ons nodig jullie op de hoogte te brengen van op handen zijnde veranderingen binnen het CNV. Een en ander heeft er namelijk toe geleid dat er geen workshop kon worden gegeven, zoals wij gepland hadden in november.

Lokatie

Zoals jullie misschien weten, zal per 1 januari 2016 het CNV hoofdkantoor in Hoofddorp ophouden te bestaan. Per die datum zullen CNV Vakmensen en CNV Dienstenbond namelijk gaan fuseren tot één grote CNV-bond; CNV Vakmensen.nl! Dat brengt voor ons, als werkgroep, de nodige veranderingen met zich mee, waar nog niet helemaal duidelijk zicht op is. Denk alleen al aan alle praktische zaken, zoals de locatie; kunnen we de Open Coffee nog op onze ‘eigen’ locaties verzorgen of niet? Dat, plus het feit dat een van onze vaste leden Erik Hoorn inmiddels andere bezigheden heeft, is er mede de reden van dat onze planning anders loopt dan we gehoopt hadden.

Nieuwe workshop

Achter de schermen zijn we echter al druk bezig met voorbereidingen voor een nieuwe Open Coffee. Zowel leden van CNV Dienstenbond als leden van CNV Vakmensen zijn dan weer van harte welkom. We hopen in het nieuwe jaar snel met een nieuwe workshop te komen en hopen jullie dan weer te mogen zien en spreken! Houd onze berichtgeving goed in de gaten.

Hulp nodig

Wij willen zeker door, want leden geven aan de Open Coffee zeer te waarderen. Maar willen we dit blijven doen, hebben we echt hulp nodig van leden bij de organisatie! We zoeken nog nieuwe leden voor onze werkgroep; dus lijkt het je leuk om samen met ons de Open Coffee voor te bereiden? Aanmelden kan bij Debbie Ritsma of Nico Bosker via secbes@cnvdibo.nl. Zeker doen! Het kost relatief weinig tijd (ongeveer 4 uur voor een Open Coffee) maar het levert een hoop energie op!

Fijne dagen!

Wij vanuit de werkgroep Regio Randstad Actief, betrokken bestuurders van CNV Vakmensen en CNV Dienstenbond wensen jullie alvast heel Fijne Kerstdagen en een mooi begin van het Nieuwe Jaar!

Nico Bosker – Stephanie Schoenmaker - Marion vd Sluis – Erik Hoorn

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij onze bestuurders Peter Bloemendaal (p.bloemendaal@cnvdibo.nl) en Debbie Ritsma (d.ritsma@cnvdibo.nl) via of met ons secretariaat per telefoon 023-5670670.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid