Je verdient het in de Bouw en Infra

Powered by Bouwwijzer - CNV Vakmensen

Werken in de bouw is belangrijk werk. Daarom verdien je goede werk- en salarisafspraken. Onze vakbond helpt je daarbij. We helpen bij het maken van goede cao-afspraken. Van vergoedingen tot veiligheid en van vakantie tot roostervrije dagen. Klik op de buttons in onderstaande banners voor meer informatie. Ontdek wat jij allemaal verdient in de Bouw en Infra sector!

Veiligheid in de Bouw en Infra

Veilig werken is belangrijk. Zeker in de bouw- en infrasector. Werken in onze sector gaat nog niet overal zonder risico’s. Daarom hebben we een speciale pagina over veilig werken in de bouw- en infrasector. Lees snel verder via onderstaande link.

Veilig werken

Vergoedingen in de Bouw en Infra

Er zijn veel toeslagen en vergoedingen in de bouwsector. Bijvoorbeeld een overwerktoeslag of reiskostenvergoeding. We brengen je graag op de hoogte. Daarom hebben we een speciale pagina over vergoedingen. Lees verder via onderstaande link.

Vergoedingen

Roostervrije dagen en de vierdaagse werkweek in de Bouw en Infra

In de cao Bouw & Infra wordt onderscheid gemaakt tussen vakantiedagen, roostervrije dagen en extra roostervrije dagen voor een oudere werknemer. Wij creëerden een speciale pagina die uitleg en toelichting geeft over de verschillen. Lees verder via onderstaande link.

Vrije dagen

Jij verdient het, dus staan wij klaar voor jou!

Heb jij vragen? Zijn er zaken onduidelijk op je werk? Wil je weten hoe je pensioen er voor staat of heb je andere individuele vragen? Maak een afspraak bij jou in de buurt met een van onze bouwconsulenten voor een gesprek. Wij staan klaar om jou te helpen.

Vind jouw bouwconsulent

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen.

Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Ben jij geen lid maar wil je wel op de hoogte blijven?

Ontvang 1x per maand informatie over werk en inkomen in je mailbox. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief