Advies bij het einde van een arbeidsovereenkomst

Een online tool van CNV Vakmensen met informatie en advies bij het einde van jouw arbeidsovereenkomst.

Wat moet ik doen bij ontslag? Waar moet ik op letten als mijn contract eindigt? Als je contract wordt ontbonden wil je weten waar je aan toe bent. Het is goed om te weten wat je wel of niet moet doen en welke stappen je kunt nemen. Met de online tool van CNV Vakmensen ontvang je betrouwbare informatie en advies rond het einde van jouw arbeidsovereenkomst.

Hoe werkt het?

  1. Beantwoord de vragen stap-voor-stap
  2. Je ontvangt informatie op basis van jouw persoonlijke situatie
  3. Indien nodig neem je contact met ons op voor verder advies

Mijn arbeidsovereenkomst wordt beëindigd

Wordt jouw arbeidsovereenkomst beëindigd? Is er sprake van ontslag op staande voet en wil je weten waar je recht op hebt? In deze situaties wil je weten waar je aan toe bent en welke stappen je kunt nemen. Met de online tool op deze pagina ontvang je betrouwbare informatie en advies rond het einde van jouw arbeidsovereenkomst.

Vaststellingsovereenkomst ontvangen

Heb jij een vaststellingsovereenkomst (VSO) ontvangen van je werkgever? Dan raden we aan deze altijd te laten controleren. Zomaar akkoord gaan met een vaststellingsovereenkomst kan namelijk grote financiële gevolgen hebben. Als de vaststellingsovereenkomst niet op de juiste manier is opgesteld, dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld géén WW-uitkering krijgt. Gebruik de tool om erachter te komen wat jij het beste in jouw situatie kunt doen.

Juristen van CNV helpen je verder

Bij ontslag komt er veel op je af. Je hebt misschien veel vragen over je persoonlijke situatie en zoekt een betrouwbare partner die je kan helpen. CNV Vakmensen geeft informatie en juridisch advies op maat. Onze juristen hebben jarenlange ervaring en specifieke kennis van cao's en contracten. Of het nu gaat om het controleren van de vaststellingsovereenkomst (VSO) of vragen over het beëindigen van jouw arbeidsovereenkomst: de juristen van CNV Vakmensen helpen je verder.

Vorig jaar hielpen wij 982 leden en niet-leden met kwesties rondom ontslag en einde van hun contract.

CNV Vakmensen

Door wie is deze tool te gebruiken?

De tool is door iedereen te gebruiken. Wij kunnen jou adviseren als je lid wilt worden. Dan gelden er wel beperkingen in onze dienstverlening, maar wij helpen je graag met informatie en advies over jouw persoonlijke situatie.

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen.

Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte