Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Hoe sterk sta jij in onze veranderende arbeidsmarkt?

Méér Zelfontplooiing - voor een mooiere toekomst

De arbeidsmarkt is snel aan het veranderen. Jezelf gericht blijven ontwikkelen is dan de slimste zet: zo blijf je heel interessant voor werkgevers. Maar wat is daarvoor nodig in jouw interessegebied of branche? Hoe kun jij jouw doelen bereiken en nieuwe uitdagingen ontdekken, in een tijd waarin onzekerheden toenemen? Stel jezelf dus juist nu de vraag: sta ik sterk genoeg qua groeimogelijkheden, baankansen en mijn benodigde vangnetten?

Je komt verder in het leven als je in jezelf blijft investeren. Wellicht weet jij al precies wat je wilt en kunt. Misschien ben je nog aan het ontdekken waar je talenten echt liggen. Beide prima! Eén ding is zeker: je hebt groei en het beste uit jezelf halen zelf in de hand. Zorg dus dat je de juiste mogelijkheden ziet en benut. Hulp van een expert kan jou dan sneller vooruit helpen. En als jij tegelijkertijd anderen kunt helpen met ideeën of advies, waarom niet?

CNV Vakmensen, al 125 jaar dé betrokken CAO-expert op het gebied van Werk & Inkomen, biedt jou voor een klein bedrag per maand méér zelfontplooiing en veel aanvullende voordelen.

Waar profiteer jij altijd van?

 • Hulp bij Solliciteren
  Succesvol solliciteren is niet altijd makkelijk. We helpen je graag met tips en verdergaande adviezen.

 • Sociale activiteiten
  We organiseren geregeld activiteiten voor onze leden. Ontmoet nieuwe mensen en doe nuttige contacten op.

Kansen benutten & valkuilen vermijden: samen lukt het

Kijk maar om je heen: de arbeidsmarkt gaat drastisch veranderen. Dat levert - hoera - kansen op maar ook (soms diepe) valkuilen. Wil jij jouw talenten echt benutten en jezelf blijven ontwikkelen, zodat je lekker kunt werken? Dan is het nu de tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf én voor elkaar. Samen sta je sterker, nu en morgen. CNV Vakmensen is de vakbond die het voortouw neemt: met concrete diensten werken we gericht aan een zekere toekomst voor iedereen. Laat ons jou vooruit helpen, elke dag weer. En als jij zelf via CNV ook anderen verder wilt helpen, bieden wij je alle ruimte. 

Als lid heb jij ook echt invloed op de afspraken die in cao’s worden vastgelegd en die betrekking hebben op jouw werk. Dat spreekt voor zich. Want we doen het: samen.Word nu lid van CNV Vakmensen

Word lid met 50% korting

Als lid krijg je:

 • Deskundig advies over werk en inkomen 
 • Rechtshulp voor werk en privé 
 • Hulp bij je belastingaangifte 
 • Korting op verzekeringen 
 • Informatie en advies bij ziekte

Wat zijn mijn kosten?

De maandelijkse contributie wordt bepaald op basis van draagkracht: het contributietarief hangt af van je inkomen.

Tarieven 2020

Bruto maandinkomen Contributietarief
tot € 1.051,-   €  5,34  per maand
vanaf € 1051,- tot € 1578,-  € 12,76 per maand
vanaf € 1578,- tot  € 2630,-
€ 17,10 per maand
vanaf € 2630,-
€ 19,26 per maand

Ook hiermee kunnen wij jou helpen!

Als je lid wordt van CNV Vakmensen profiteer je van nog meer voordelen. Want ben je ook bekend met onze expertise en garanties op het gebied van:

Méér Flexibiliteit
Wil je (flex)werken met meer zekerheid? Wil je als parttimer of ZZP-er graag een betere balans tussen werk en privé? Dat kan, ontdek hier hoe wij je daarmee concreet helpen.

Méér Zekerheid
Wil je werken met meer zekerheid? Wil je voor jezelf - en je gezin - meer onafhankelijkheid, voor een stabiel en prettig leven? Dat kan, ontdek hier hoe wij je daarmee concreet helpen.

Wie zijn we

CNV Vakmensen bestaat in 2019 maar liefst 125 jaar. We hebben al ruim 130.000 leden.

CNV Vakmensen is de vakbond die nu meer dan ooit nodig is. Arbeidsomstandigheden blijven veranderen, en juist de tijd waarin we nu leven zorgt voor veel eigentijdse uitdagingen en diverse nieuwe problemen. Onze rol als vakbond blijft zodoende veranderen, terwijl we tegelijkertijd zekerheden willen blijven bieden. Daar werken we elke dag hard voor. We vechten er zelfs voor, zo nodig. Voor jou, voor iedereen. Daarom blijft de waarde van het CNV Lidmaatschap onverminderd groot.

Wat doen we

Simpel gezegd: samen met onze inmiddels ruim 130.000 leden maken we ons op veel manieren hard voor gerechtigheid op het gebied van Werk & Inkomen. Wij verwezenlijken concrete doelen die mensen qua werk en privé vooruit helpt, voor +/- 600 CAO’s. We geven ook iedereen die een bijdrage wil leveren de ruimte. Jij kunt net als iedereen dus meedenken over en/of praktisch invulling geven aan (sectorspecifiek) beleid voor een mooiere toekomst en betere arbeidsvoorwaarden.

Zoveel voordelen, met jouw belang voorop

 • Wij komen op voor jouw belangen als het gaat om werk en inkomen
 • Je bent altijd verzekerd van specialistische hulp van dé CAO-expert
 • Je ontvangt gratis complete rechtsbijstand
 • Je krijgt deskundig advies over werk en inkomen
 • Je kunt jezelf op diverse manieren ontwikkelen
 • Je profiteert van allerlei kortingen

ACTIE - Voor nieuwe leden hebben we nu tijdelijk een aantrekkelijke actie: de eerste 6 maanden maar liefst 50% korting op je contributie. Wat houd je nu nog tegen?