Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Hoe sterk sta jij in onze veranderende arbeidsmarkt?

Méér Zekerheid - voor een mooiere toekomst

Niets blijft hetzelfde, zeker nu op de arbeidsmarkt. Jouw branche en de organisatie waar jij werkt, (zullen) veranderen. Nieuwe uitdagingen in de markt, andere wetgeving, aangescherpte cv-vereisten, wie weet zelfs die overname.. Jijzelf bent soms ook toe aan iets nieuws. Iedereen zou zich dus geregeld moeten afvragen: sta ik wel sterk genoeg qua baan, expertise en mijn benodigde vangnetten?

Zelf heb je controle op de uitvoering van je werk, en (wellicht) je ontwikkeling. Mogelijk staat je vizier op het gebied van financiën en pensioen ook scherp. Maar: hoe goed zijn jouw zaken werkelijk geregeld? Ben je erop voorbereid als dingen anders lopen dan verwacht? Weet je hoe jij het beste uit jezelf haalt?

CNV Vakmensen, al 125 jaar dé betrokken CAO-expert op het gebied van Werk & Inkomen, biedt jou voor een klein bedrag per maand méér zekerheid en veel aanvullende voordelen.

Waar profiteer jij altijd van?

Kansen benutten & valkuilen vermijden: samen lukt het

Kijk maar om je heen: de arbeidsmarkt gaat drastisch veranderen. Dat levert - hoera - kansen op maar ook (soms diepe) valkuilen. Het is daarom nu meer dan ooit tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf én voor elkaar. Samen sta je sterker, nu én morgen. CNV Vakmensen is de vakbond die het voortouw neemt en met concrete diensten helpt om gericht aan een zekere toekomst voor iedereen te werken. Laat ons jou vooruit helpen, elke dag weer. En als jij zelf via CNV ook anderen verder wilt helpen, bieden wij je alle ruimte.

Als lid heb jij ook echt invloed op de afspraken die in cao’s worden vastgelegd en die betrekking hebben op jouw werk. Dat spreekt voor zich. Want we doen het: samen.Word nu lid van CNV Vakmensen

Word lid met 50% korting

Als lid krijg je:

 • Deskundig advies over werk en inkomen 
 • Rechtshulp voor werk en privé 
 • Hulp bij je belastingaangifte 
 • Korting op verzekeringen 
 • Informatie en advies bij ziekte

Wat zijn mijn kosten?

De maandelijkse contributie wordt bepaald op basis van draagkracht: het contributietarief hangt af van je inkomen.

 

Tarieven 2020

 

Bruto maandinkomen Contributietarief
tot € 1.051,-   €  5,48  per maand
vanaf € 1051,- tot € 1578,-  € 13,08 per maand
vanaf € 1578,- tot  € 2630,-
€ 17,54 per maand
vanaf € 2630,-
€ 19,74 per maand

Ook hiermee kunnen wij jou helpen!

Als je lid wordt van CNV Vakmensen profiteer je van nog meer voordelen. Want ben je ook bekend met onze expertise en zekerheden op het gebied van:

 • Méér Zelfontplooiing
  Wil jij jezelf blijven ontwikkelen zodat werkgevers niet om je heen kunnen? Wil je wellicht ook je branchegenoten verder helpen? Dat kan, ontdek hierhoe wij je daarmee concreet helpen.

 • Méér Flexibiliteit
  Wil je (flex)werken met meer zekerheid? Wil je als parttimer of ZZP-er graag een betere balans tussen werk en privé? Dat kan, ontdek hier hoe wij je daarmee concreet helpen.

Wie zijn we

CNV Vakmensen bestaat in 2019 maar liefst 125 jaar. We hebben al ruim 130.000 leden.

CNV Vakmensen is de vakbond die nu meer dan ooit nodig is. Arbeidsomstandigheden blijven veranderen, en juist de tijd waarin we nu leven zorgt voor veel eigentijdse uitdagingen en diverse nieuwe problemen. Onze rol als vakbond blijft zodoende veranderen, terwijl we tegelijkertijd zekerheden willen blijven bieden. Daar werken we elke dag hard voor. We vechten er zelfs voor, zo nodig. Voor jou, voor iedereen. Daarom blijft de waarde van het CNV Lidmaatschap onverminderd groot.

Wat doen we

Simpel gezegd: samen met onze inmiddels ruim 130.000 leden maken we ons op veel manieren hard voor gerechtigheid op het gebied van Werk & Inkomen. Wij verwezenlijken concrete doelen die mensen qua werk en privé vooruit helpt, voor +/- 600 CAO’s. We geven ook iedereen die een bijdrage wil leveren de ruimte. Jij kunt net als iedereen dus meedenken over en/of praktisch invulling geven aan (sectorspecifiek) beleid voor een mooiere toekomst en betere arbeidsvoorwaarden.

Zoveel voordelen, met jouw belang voorop

 • Wij komen op voor jouw belangen als het gaat om werk en inkomen
 • Je bent altijd verzekerd van specialistische hulp van dé CAO-expert
 • Je ontvangt gratis complete rechtsbijstand
 • Je krijgt deskundig advies over werk en inkomen
 • Je kunt jezelf op diverse manieren ontwikkelen
 • Je profiteert van allerlei kortingen

ACTIE - Voor nieuwe leden hebben we nu tijdelijk een aantrekkelijke actie: de eerste 6 maanden maar liefst 50% korting op je contributie. Wat houd je nu nog tegen?