Direct contact
030 - 75 11 007

Van je ontslag tot
de weg naar een nieuwe baan

Wij zijn er voor je. Met antwoorden op je vragen, juridische ondersteuning en praktische begeleiding in alle fases.

Je bent ontslagen. Of je bent bang dat je je baan gaat verliezen. Dat is op z'n zachtst gezegd een onzekere tijd.

Je bent emotioneel en moet veel regelen, zodat je alles krijgt waar je recht op hebt. Van je oude werkgever of van het UWV. Terwijl je daarmee bezig bent, wil je ook vooruit. Gewoon weer aan de slag.

In al die fases zijn we er voor je. Neem de tijd om alle informatie op de pagina's hieronder goed te lezen. En als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

 

Ik word ontslagen

Zorg dat je krijgt waar je recht op hebt. We leggen je uitgebreid uit wat dat precies is. En we helpen je opkomen op voor je rechten, als dat nodig blijkt te zijn.

Blok 2

Ik zoek een nieuwe baan

Wil je hetzelfde soort werk gaan doen? Of gebruik je dit moment voor een stap in je loopbaan? Met onze tips vergroot je de kans snel iets nieuws te vinden.

Blok 3

Ik wil WW aanvragen

Ook na je ontslag moet je rekeningen betalen. Vraag daarom snel je WW-uitkering aan met hulp van ons stappenplan. Of check op hoeveel geld je recht hebt.

CNV Vakmensen helpt

CNV Vakmensen komt op voor jouw belangen als het gaat om werk en inkomen. We helpen je graag met betrouwbare informatie en deskundig advies. Je kunt onbeperkt bij ons terecht met al jouw vragen. Deze unieke service is voor leden helemaal gratis. 

"Het was wel even schrikken toen ik hoorde dat het bedrijf waar ik werkte, failliet ging. Opeens hoorde ik dat ik na 17 jaar ontslagen werd! CNV Vakmensen heeft er alles aan gedaan om me te helpen. Een jurist en ook een bestuurder hebben gesproken met mijn baas. En met succes: ik hoefde niet naar die andere werkgever en kreeg een vergoeding uit het sociaal plan. Ik was zo opgelucht en blij, want met dat geld kon ik me omscholen en een volgende stap in mijn carrière zetten. Dit was zonder CNV Vakmensen nooit gelukt."

Amir Choukoud, schoonmaker

 

Word nu lid van de vakbond!

  • Antwoord op al je vragen rond de cao
  • Direct rechtshulp*
  • Check op al je vergoedingen
  • Hulp bij het aanvragen van WW
  • Professioneel loopbaanadvies

* Dit geldt voor kwesties ontstaan na aanvang lidmaatschap. Lees de voorwaarden.

Word lid met 50% korting
Al lid? Werf een lid!