Hoe financieel fit ben jij?

Ben jij werknemer in de Metalektro en ben jij financieel fit of wil je dat graag worden? Met het gratis Financieel Fitpakket krijg je meer inzicht in jouw geldsituatie.

Financieel fit in de Metalektro

Eén op de drie werknemers in de Metalektro maakt zich zorgen over zijn financiële situatie. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee. Nu en in de toekomst. CNV Geldzorg ondersteunt jou met het gratis Financieel Fitpakket voor de Metalektro zodat jij financieel gezond de toekomst in gaat. Dit pakket bestaat uit een aantal producten die jou inzicht geven en helpen in je financiële situatie. 

Logo CNV Geldzorg-klein       Raad van Overleg Metalektro


Voor wie is het Financieel Fitpakket?

  • Kom je moeilijk rond en heb je behoefte aan ondersteuning?
  • Heb je schulden en wil je weten hoe je hier uit kunt komen?
  • Hoe blijf je in de toekomst financieel fit?
  • Ben je benieuwd hoe je pensioen er later uitziet? 
  • Wat zijn de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken?

Kortom, dit pakket is er niet alleen als je schulden hebt. Ook om financieel fit te blijven. 


 

Hoe is jouw financiële situatie?

CNV Geldzorg biedt drie routes met maatwerk aan om te werken aan een gezonde financiële huishouding. Welke route van het Financieel Fitpakket past bij jou?

Financieel Fit route 1

Elk mens zit anders in elkaar. Persoonlijke omstandigheden verschillen ook nogal eens. Je wilt graag je geldzaken op orde krijgen en weten hoe je er nu financieel voorstaat.Aanvragen

Financieel Fit route 2

Je weet hoe je er financieel voorstaat en je wilt daarin iets veranderen. Je krijgt graag meer handvatten aangereikt om geld over te houden voor andere zaken.Aanvragen

Financieel Fit route 3

Je wilt graag weten hoe je financiën er in de toekomst uitzien. Wat kun je de komende jaren verwachten? 
  Aanvragen

Financiële effecten corona in Metalektro

Uit onderzoek van CNV Geldzorg blijkt dat het coronavirus gevolgen heeft voor de financiële gezondheid van werknemers in de Metalektro. 


Hulp nodig of wil je een vrijblijvend gesprek?

met je vraag of opmerking

Samenwerking MijnGeldzaken.nl

Om financieel fit te blijven werken we samen met MijnGeldzaken.nl. De oprichters van MijnGeldzaken.nl hebben de overtuiging dat jij zelf alle instrumenten moeten hebben om zelf de regie te voeren over de persoonlijke financiën. Met de juiste instrumenten wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken.

MijnGeldzaken