Direct contact
030 - 75 11 051

CNV Zelfstandigen
Themadagen

In het najaar van 2018 vindt het volgende CNV Zelfstandigen Event plaats.

 • Donderdag 11 oktober 2018, van 18:00 tot 22:30

 • De Prodentfabriek in Amersfoort

CNV Zelfstandigen Event

Op 11 oktober 2018 organiseert CNV Zelfstandigen in de Prodentfabriek in Amersfoort een avond vol inspiratie, interessante workshops en ruimte voor inhoudelijke discussie. Deelname is gratis. Aan het einde van de avond ga jij met een boost naar huis om mee verder te werken aan jouw bedrijf.

Wat gaan we doen?

18:15 – 19:00 - ontvangst

Diner, met koffie en thee.

19:00 – 19:10 - opening

Welkom, goed dat je er bent.

19:10 – 19:40 - inleidende sprekers

De kleurrijke Rob Meijer neemt je mee in de wereld van het belang van kleur in de uitingen van jouw bedrijf. Wat doet kleurgebruik op jouw website met jouw potentiële klant? Een tikje blauwer, iets minder groen? Welke invloed heeft dat? Leer kijken door de (gekleurde) bril van jouw klant!

Rob Meijer, al 40 jaar actief in de grafische industrie, is ontwikkelaar van het Sirocolor Management Systeem voor het kleur-excact drukken. Kleur is zijn passie en in deze hoedanigheid begeleidt hij kleurprocessen voor fotografen en ontwerpers die het uiterste uit hun foto’s willen halen in drukwerk. In samenwerking met de Belgische professor Luc van Rentgehem werkte hij mee aan het Colorpassport culster System. En omdat kleur en muziek  goed samengaan, is hij ook nog gepassioneerd basgitarist in zijn Stepping Stone Rock Blues Band.

19:40 – 22:00 - workshops

Je kunt deze avond deelnemen aan 2 workshops. Iedere workshop duurt een uur. Bij je aanmelding kun je aangeven in welke 2 workshops jij interesse hebt.

 • Workshop 1: Het spel van gratis en korting
  Begint jouw klant ook altijd over korting? Of dat je soms wel eens iets gratis moet doen omdat je jezelf daarmee mooi op de kaart zet en er andere klanten mee kunt werven. Hoe beïnvloed jij het spel van gratis en korting zodanig dat niet alleen de klant er voordeel uit haalt maar jij vooral? Deze workshop wordt gegeven door Jeanette de Haas van de Onderhandelcoach.

 • Workshop 2: Personal Branding
  Wat zegt jouw website, hoe jij sociale media gebruikt en hoe jij je gedraagt over jou? De klant maakt niet alleen een keuze voor jouw dienst of product, maar kiest ook voor jou! Hoe zorg jij dat jij (online) zo overkomt als jij wilt? Je kunt vooraf het adres van jouw website doorgeven en de profielen waarmee jij je op sociale media begeeft. De trainer kijkt daar vooraf naar zodat je zinvolle feedback meekrijgt naar huis waarmee je aan de slag kunt. Deze workshop wordt gegeven door Gototalbranding.

 • Workshop 3: Verzekerd zijn van inkomen
  Steeds weer laait de discussie op; de zzp’er is niet goed verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en bouwt geen pensioen op. Nou, dé zzp’er bestaat niet. Hoe kijk jij aan tegen het verzekeren van inkomen? Welke opties heb je? Wat is voldoende? Broodfonds? Verplicht of niet-verplicht? We gaan in gesprek aan de hand van stellingen. Aanwezig zijn deskundigen op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, pensioen, broodfondsdeskundigen, beleidsadviseurs van het CNV en ervaringsdeskundigen. Dé zzp’er bestaat niet, maar misschien komen wij met elkaar wel tot dé oplossing!

22:00 – 22:30 - borrel met hapjes

Blijf nog even gezellig hangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan het programma staat eten klaar en aan het eind een borrel met hapjes. Genoeg tijd dus om te netwerken! Neem gerust een bevriende zzp’er mee (wel graag even apart aanmelden).

Meld je aan voor dit gratis event

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.
*
*
*
Lid van CNV Vakmensen?

*
*
Ik meld me aan voor de workshop:


Kies maximaal 2 opties
*