Direct contact
030 - 75 11 051

CNV Zelfstandigen
Belangenbehartiging

Denk mee over jouw toekomst

Stel je vraag of geef je mening

Werken als zzp-er

Steeds vaker gaan werknemers aan de slag als zelfstandige. Vaak vrijwillig, maar soms ook gedwongen door de omstandigheden. Het CNV is er als vakbond voor álle werkenden, ongeacht dienstverband of contractvorm. Diegenen die als zelfstandige aan het werk zijn kunnen terecht bij CNV Zelfstandigen, onderdeel van CNV Vakmensen. Het motto van CNV Zelfstandigen is zelfstandig maar niet alleen. 

Vereniging

Als lid van CNV Zelfstandige ben je onderdeel van een vereniging. We willen samen met jou aan de slag om dat te bereiken wat belangrijk is. Vroeger was het gebruikelijk dat je jarenlang bij dezelfde werkgever werkte, maar die tijd ligt achter ons. Nu komt het steeds vaker voor dat je tijdens je werkbare leven bij verschillende werkgevers werkt. Met verschillende contracten. Flex, vast of als zelfstandige. Bij elk soort contract heb je weer andere vragen en loop je tegen andere problemen aan. En soms werken leden niet volledig als zelfstandige, maar combineren ze dit met een baan bij een werkgever. Daarom kijkt CNV Zelfstandigen naar de hele arbeidsmarkt als het gaat om belangenbehartiging en keuzes maken.

Laat je stem horen

Binnen de vereniging kun jij je stem laten horen via de Raad van Zelfstandige Professionals. Deze raad komt op voor jouw belangen als zelfstandige. Zowel binnen als buiten de vereniging. Bijvoorbeeld door inspraak in de afspraken die in alle sectoren worden gemaakt over zelfstandigen. Of door de stem te laten horen in politiek Den Haag. En wij zitten natuurlijk aan de cao tafel waar wij met werkgevers afspraken kunnen maken voor jou als zelfstandige.

Wil jij aan de Raad van Zelfstandige Professionals laten weten wat jij belangrijk vindt? Of wil jij aan ons kwijt hoe jij over zaken denkt die jou als zelfstandige aangaan? Laat het ons weten!

 

Blijf op de hoogte

Stel je vraag of geef je mening

Laat ons weten wat jouw mening is over zaken die jou als zelfstandig ondernemer aangaan en wij komen in Den Haag op voor jouw belangen.

*
*
Lid van CNV Zelfstandigen

*