Uitslag stemming Sociaal Plan Accolade

Een goed begin is het halve werk. Vorige keer begon ik met het gezegde “Een goed begin is het halve werk". Inmiddels kan ik jullie vertellen dat het inderdaad een goed begin is. 100% van de leden die hun stem hebben uitgebracht, hebben ook ingestemd. Dit betekent dat jullie tevreden zijn met het behaalde resultaat.
Daarbij hebben velen van jullie wel een kritische kanttekening gemaakt bij de afbouw van het salaris bij plaatsing in een lagere functie, ondanks dat daar een wederzijdse inspanningsverplichting aan toegevoegd is.

En het resultaat = een sociaal plan? 

Onze leden beslissen en gezien het feit dat jullie hebben ingestemd met het resultaat,  kunnen we het resultaat omzetten in een sociaal plan. Volgende week donderdag 17 februari zitten we weer bij Accolade in Heerenveen. Daarna zal het sociaal plan verspreid worden.

Het vervolg

Donderdag 17 februari gaan we het ook hebben over de verdere organisatieontwikkelingen. Zodra wij meer weten én jullie inbreng nodig hebben, zullen wij weer van ons laten horen.

Ongeduldig?

Vind je het te lang duren eer je iets van ons hoort? Of wil je op dit bericht reageren? Reacties, vragen, suggesties of signalen zijn van harte welkom. Mijn contactgegevens staan hieronder vermeld.

Mede namens collega Sabine de Vriend, bestuurder FNV, 

Saskia Spaargaren, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5144 3597 / s.spaargaren@cnvvakmensen.nl